Nogomet

UEFA kaznila PAOK

Ante Zovko • srijeda, 11.01.2012.
UEFA kaznila PAOK
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Grčki PAOK novčano je kažnjen, a UEFA mu je uputila i upozorenje o zabrani nastupanja u europskim natjecanjima.

PAOK je kažnjen s 206.000 funti zbog kršenja Uefinih klupskih pravila licenciranja. 165.000 funti od navedene kazne je uvjetno uz rok kušnje od tri godine.

Osim toga, PAOK-u je, također uz rok kušnje od tri godine, zabranjen nastup u nekom Uefinom klupskom natjecanju za koje se eventualno kvalificira.

"PAOK do 30. lipnja 2012. mora dokazati da nema izvanrednih financijskih obveza prema zaposlenicima, poreznicima, institucijama za socijalno osiguranje ili drugim klubovima s kojima su sklapani transferi prije 30. lipnja 2012.", stoji u Uefinom priopćenju.

PAOK ove sezone nastupa u Europskoj ligi, gdje je uspio proći skupinu. Protivnik u prvom eliminacijskom krugu bit će mu talijanski Udinese.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.01.2012. u 19:19
    Ja nemam od one utakmice u Pireju nikakve simpatije vise prema icemu sto je Grcko. Neka ih kaznjava. Otprilike je tolisna kazna bila i za njihov savez zbog pokusaja ubistva nasih navijaca na tribinama i sto su vani udarali nasu djecu!
    Obrisan korisnik
  • canastra11.01.2012. u 18:02
    Iako je u financijskim problemima kao i cjela Grčka,to ne sputava UEFU da mu da 250 000€ kazne,nema Hajduka da mu da kaznu pa udarili po jadnim grcima SRAMOTA!!!!
    canastra