Nogomet

Prvijenac Oremuša u Izraelu

Lovro Štrbinić • srijeda, 11.01.2012.
Prvijenac Oremuša u Izraelu
Foto: Duje Bonačić

Nogometaš Hajduka Mirko Oremuš do kraja ove sezone nalazi se na posudbi u Hapoelu iz Tel Aviva, a jučer je za izraelski klub zabio svoj prvijenac. U polufinalu Toto Cupa Hrvat je postigao posljednji pogodak Hapoela u 3:1 pobjedi nad Maccabijem iz Petah Tikve.

Mirko Oremuš postigao je svoj prvi pogodak u dresu Hapoela iz Tel Aviva. Igrač Hajduka nalazi se u Izraelu na jednogodišnjoj posudbi, a prvijenac je postigao u polufinalu tamošnjeg Toto Cupa, u slavlju svoje momčadi.

Domaći Maccabi Petah Tikva poveo je pogotkom Mereya u 35. minuti utakmice, ali već pet minuta poslije toga za izjednačenje je zabio Badier. Cohen je u drugom poluvremenu zabio za vodstvo Hapoela, a Oremuš se u strijelce upisao u 83. minuti. za konačnih 1:3.

Inače, osim odličnog rezultat u kupu i plasmana u finale, Hapoel iz Tel Aviva stoji dobro i u domaćem prvenstvu, gdje zauzima treću poziciju. Oremuš je uz pet europskih nastupa za izraelski klub, upisao i osam u prvenstvu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • zdeso11.01.2012. u 21:31
    Nek ga sad vrate na Poljud i onako onaj Tomasov nece potpisat novi ugovor,a Oremus ima kvalitete za zamjenit ga ali samo mora igrat krilo,a ne beka
    zdeso
  • canastra11.01.2012. u 17:57
    bravo Mirko
    canastra