Ostali sportovi

Vladivostok jači od Mladosti Iskon

Sportnet • subota, 14.01.2012.
Vladivostok jači od Mladosti Iskon

U prvom susretu četvrtfinala ETTU Cupa, Mladostašice su nadjačane od strane favoriziranih protivnica iz Rusije – Dalenergosetproekt Vladivostok (3:0).

Za ekipu Vladivostoka su nastupile: Viktoria Pavlovič, koja je 28. igračica svijeta, Margarita Pesotska, koja je 65. igračica svjetske rang liste te Ana Tihomirova, 69. igračica svijeta.

Prvi meč otvorile su Yoshida i Pesotska. U prva dva seta, Pesotska je pokazala zašto je jedna od najboljih mladih igračica svijeta, dok je u trećem setu Yoshida propustila set loptu. U drugom susretu između Boroš i europske prvakinje iz 2010., Viktorije Pavlovič, prvi je set odlučio o pobjedniku, jer da je Boroš nakon početnog vodstva privela meč kraju, krajnji je ishod za Mladost mogao biti pozitivan.

Razliku 0:2 nije uspjela preokrenuti Mirela Đurak koja je u trećem susretu izgubila od iskusne reprezentativke Rusije. Prvi set je Tihomirova lagano privela kraju nakon velikog početnog vodstva, dok je Đurak u preostala dva seta pružila veći otpor.

Unatoč porazu, igračice HASTK Mladost Iskona se neće predati i u Moskvu će za mjesec dana u uzvratu pokušati doći do pobjede.

Rezultati mečeva po redoslijedu odigravanja:
Yoshida - Pesotska 2:11, 4:11, 11:13
Boroš - Pavlovič 10:12, 3:11, 5:11
Đurak - Tihomirova 1:11, 7:11, 7:11

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!