Ostali sportovi

Rodeš deveti, Tršinski 14. u superkombinaciji

Sportnet • nedjelja, 15.01.2012.
Rodeš deveti, Tršinski 14. u superkombinaciji
Foto: Axel Heimken

Danas su vožene utrke muške i ženske superkombinacije na prvim Zimskim olimpijskim igrama mladih koje se održavaju u austrijskom Innsbrucku, na kojima su nastupili i hrvatski skijaši Istok Rodeš i Saša Tršinski.

Na Zimskim olimpijskim igrama mladih koje se održavaju u austrijskom Innsbrucku danas su vožene utrke muške i ženske superkombinacije u kojima je sudjelovalo dvoje hrvatskih skijaša.

Hrvatska skijašica Saša Tršinski zauzela je 14.mjesto u superkombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama mladih. Njen zaostatak za pobjednicom, švedskom skijašicom Magdalenom Fjaellstroem, iznosio je 4,39 sekunde.

U muškoj konkurenciji hrvatski skijaš Istok Rodeš zauzeo je deveto mjesto sa zaostatkom od 2,76 sekunde za pobjednikom, austrijskim skijašem Schwarzom.

Jučer su se na Zimskim olimpijskim igrama vozile utrke muškog i ženskog superveleslaloma. Saša Tršinski zauzela je 12. mjesto sa zaostatkom od 1,29 sekunde za pobjednicom, Francuskinjom Alphand, dok Rodeš nije uspio završiti vožnju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.01.2012. u 22:09
    Znam da je vjerojatno mlađa od većine konkurentica,ali zašto se nju već s 15. godina stavlja kao izvanserijski talent,ne znam šta joj to može pomoći?Siguran sam ne samo da neće biti nova Janica nego će teko biti i nova Ana Jelušić :/
    Obrisan korisnik