Nogomet

Davis: "Nadam se ostanku Jelavića"

Maj Gašparac • ponedjeljak, 16.01.2012.
Davis: "Nadam se ostanku Jelavića"
Foto: Davor Sajko

Branič Rangersa Steven Davis naglasio je kako je hrvatski napadač Nikica Jelavić bitan igrač u škotskoj momčadi, te se nada da ga klub neće prodati.

Proteklih mjeseci u medijima su se pojavile brojne priče o odlasku hrvatskog napadača Nikice Jelavića iz Rangersa. Njegov suigrač Steven Davis pohvalio je hrvatskog napadača i smatra da bi klub trebao napraviti sve što može kako bi ga zadržao.

Jelavić je odigrao vrlo dobru utakmicu za Rangerse protiv St.Johnstonea u kojoj je bio dvostruki strijelac, a Davis je istaknuo koliko je on bitan igrač za momčad: "U novinama su se pojavile brojne priče oko toga da Jelavić želi otići, no on uvijek radi naporno za ekipu i dobro je vidjeti da mu se trud isplati", prenosi njegovu izjavu Press Association.

"Dobra stvar kod Jele je da može postići razne vrste pogodaka, a u ovoj utakmici je bio dvostruki strijelac."

Jelavića se povezivalo s klubovima iz Premiershipa, a Davis se nada da do tog transfera neće doći: "Mnogo se pisalo oko toga što on želi, no pokazao je da još uvijek ima želju biti dobar u Rangersima, tako da se nadam da ga klub može zadržati", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!