Nogomet

Srna: "Jadson je bio duša Šahtara"

Borna Rupnik • srijeda, 18.01.2012.
Srna: "Jadson je bio duša Šahtara"
Foto: Sandro Donda

Brazilski nogometaš Jadson napustio je Šahtar kako bi karijeru nastavio u svojoj domovini, a lijepim se riječima u ime momčadi od njega oprostio kapetan Darijo Srna....

Kapetan Šahtara i hrvatske nogometne reprezentacije, Darijo Srna, oprostio se putem službene stranice kluba od svog dojučerašnjeg suigrača, Brazilca Jadsona, koji je potpisao za Sao Paulo.

"Jadson se došao pozdraviti s nama, a teško je riječima opisati kako smo se osjećali", priznao je hrvatski nogometaš, ističući koliko je važnu ulogu Jadson igrao u svlačionici aktualnog prvaka Ukrajine.

"Bio je duša Šahtara, uvijek je bio dobre volje i popravljao atmosferu. Šteta je što odlazi, radi se o odličnom igraču i jednom od vođa ove momčadi", dodao je Srna.

U razloge Jadsonovog povratka u domovinu Srna nije želio ulaziti: "Okolnosti su bile takve da se morao vratiti u Brazil. No, to je život, a siguran sam da ćemo se opet vidjeti".

Šahtar svoje zimske pripreme odrađuje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a 11. veljače doći će na Poljud uveličati 101. rođendan Hajduka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!