Ostali sportovi

Split Seawolvesi organiziraju tryout

Sportnet • srijeda, 18.01.2012.
Split Seawolvesi organiziraju tryout

Splitski klub američkog nogometa nastavlja svoj razvoj i proširuje školu footballa. Nakon veoma uspješne sezone u flag football ligi, Seawolvesi se pripremaju za nastup u semi - contact ligi i pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže.

Klub američkog nogometa Split Seawolves u subotu, 21.01.2012. u 11:30 sati organizira tryout (probu), tj. testiranje (brzine, agilnosti i eksplozivnosti) za sve zainteresirane, bivše i sadašnje sportaše koji se žele priključiti klubu u pripremama za nastup u Hrvatskoj Ligi sljedeće sezone (jedini klub u Dalmaciji).

Split Seawolves je protekle tri sezone vrlo uspješno igrao flag football ligu (igra se na terenu dimenzija malonogometnog igrališta 5-5), gdje je prošle sezone ostvario vrlo zapažen uspjeh, osvojivši drugo mjesto u Prvenstvu Hrvatske, te izgubivši u finalu premijernog izdanja Kupa.

Split Seawolves ove sezone nastupaju u semi - contact football ligi, koja je vrlo bliska tackle footballu i NFL-u, koji se igra u SAD-u. Semi - contact football se igra sedam na sedam, a teren je nešto većih dimenzija od terena za mali nogomet.

Poziv je otvoren za sve zainteresirane, budući da seniorska ekipa treba i može imati i do 50 članova. Svi koji dođu imaju priliku na tryoutu se izboriti za mjesto u ekipi. Svakome će se pronaći adekvatna pozicija, a football ne poznaje dobne, a ni fizičke granice.

Kontakt:
-mobitel: 098 920 1817
-Mail: [email protected]
-FB: Split Sea Wolves

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • russell20.01.2012. u 16:46
    sretno dečki, nadam se da cete skoro u HLAN
    russell