Košarka

Šimunov: "Savezu je najbitniji novac"

Ante Dubravac • četvrtak, 19.01.2012.
Šimunov: "Savezu je najbitniji novac"
Foto: Duje Bonačić

Nakon što je Hrvatski košarkaški savez i službeno objavio da će se završni turnir Kupa Krešimira Ćosića biti odigran u Trnskom predsjednik Zadra nije mogao sakriti razočaranje takvom odlukom.

od 14. do 16. veljače 2012. godine u sportskoj dvorani u Trnskom odigrat će se završnica Kupa Krešimira Ćosića u kojoj će Zagreb braniti prošlogodišnji naslov koji su osvojili protiv Zadra.

Takav rasplet posebno je pogodio predsjednika Zadra koji je bio uvjeren da će upravo njegov klub biti domaćin: "završnica Kupa Krešimira Ćosića igrat će se u dvorani koja se zove Trnsko. Mislim da to sve govori o svemu," izjavio je za ZDNews Edvin Šimunov.

Objasnio je i što je točno Zadar ponudio HKS-u: "Smatrali smo da je 10.000 kuna maksimum koji smo mogli izdvojiti u ovim teškim trenucima. Uz to svakoj ekipi bi bio osiguran smještaj, hrana i prijevoz."

Šimunov vjeruje da da Zadar može napraviti dobar rezultat u Trnskom: "Mi se nadamo da ćemo u jednoj utakmici moći iznenaditi našeg protivnika, kao što smo i lani kad su nas svi podcijenili izbacili Cedevitu. Vjerujem i nadam se da ćemo dati sve od sebe da dobijemo tu utakmicu."

Za kraj je još jednom razočarano poručio. "Žalosno da je savezu pri organizaciji turnira kao što je Kup Krešimira Ćosića najbitnija stavka novac."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • pikepiletina19.01.2012. u 16:05
    svi smo protiv zagrebačke centralizacije košarke! ni samim zagrepčanima to nije u cilju.
    pikepiletina
  • Obrisan korisnik19.01.2012. u 14:33
    albinho, ovo tvoje sve stoji, osim ovoga za mulu, mislim da to nema nikakve veze sa savezom, nego neodgovornom klupskom politikom.. ali sve ostalo je točno..
    Obrisan korisnik
  • Zdren19.01.2012. u 14:33
    zašto to nije čudno
    Zdren
  • Obrisan korisnik19.01.2012. u 12:27
    meni je sve bilo jasno kad je danko radić predsjednik,joke izbornik,u20 gube od austrije,mula prvi play jedinog euroligaša...itd.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.01.2012. u 11:52
    meni je sve bilo jasno na cemu je nasa kosarka kada nas je Bosna na europskom razbila bez problema
    Obrisan korisnik