Košarka

Westbrooku 80 milijuna vrijedan ugovor

Mario Majdić Natrlin • petak, 20.01.2012.
Westbrooku 80 milijuna vrijedan ugovor

Momčad Oklahoma City Thunder napravila je velik posao produživši ugovor sa svojim mladim razigravačem Russellom Westbrookom koji bi u toj organizaciji tako trebao ostati do ljeta 2017.

Budućnost je sjajna za Oklahoma City Thunder.

Vodstvo te NBA momčadi potpisalo je s razigravačem Russellom Westbrookom ugovor na pet godina vrijedan 80 milijuna dolara koji bi ovog talentiranog mladića trebao zadržati u gradu do ljeta 2017.

Thunder je tako osigurao usluge svoja dva 23-godišnjaka oko kojih želi graditi momčad. Kevin Durant ima ugovor do kraja 2016.

"Oduševljeni smo što smo potvrdili Russellovu budućnost u Thunderu. Otkada smo stigli u Oklahoma City, Russellova radna etika, upornost, karakter i uključenost u našu zajednicu pomogli su nam da postavimo standarde koje želimo održati. On je važan član naše organizacije i veselimo se nastavku naše suradnje na parketu i izvan njega", stoji u izjavi GM-a Sama Prestija.

Talentiranom razigravaču ovog je ljeta trebao isteći ugovor, a Thunder je ovako spriječio moguću licitaciju s drugim momčadima za usluge ovog, ponajboljeg razigravača lige.

Westbrook ove sezone bilježi 20.5 poena uz 5.5 asistencija i pet skokova.

"Osjećaj je odličan. Ovo je za mene velika prilika. Ova organizacija je vjerovala u mene otkada sam došao u ligu i na tome sam im zahvalan. Bili su uz mene uz sve uspone i padove", izjavio je Westbrook.

Durant i Westbrook su jedan od najdinamičnijih dvojaca u NBA-u i okosnica mlade momčadi Thundera koja je prošle sezone stigla do finala Zapadne konferencije, a ove sezone puca na sam vrh NBA lige.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaNBA

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.01.2012. u 20:34
    mislim da ga ni to neće natjerat
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.01.2012. u 20:06
    E za te novce bi konačno mogao počet malo više razigravat,a malo manje pucat. Ipak je play
    Obrisan korisnik