Vodeni sportovi

Dobud: "Vjerujem da neće namještati"

Vedran Filipović • nedjelja, 22.01.2012.
Dobud: "Vjerujem da neće namještati"
Foto: Kristijan Komarica

Razloge poraza od Njemačke nakon susreta potražili su Sandro Sukno i Nikša Dobud, sidrun koji je zbog brutalityja na Filipoviću utakmicu pratio s tribina.

Sandro Sukno najbolji je hrvatski igrač u Eindhovenu, to je pokazao i protiv Njemačke. Praktički je sam vukao momčad do 9:9 pred kraj susreta kada su ga suci odlučili izbaciti. Glavni uzrok poraza, kaže, dogodio se na kraju prvog poluvremena.

"Poremetilo nas je isključenje Bušlje bez prava zamjene. Puno smo se potrošili braneći se u te četiri minute. Usprkos svemu, vratili smo se i poravnali, ali su nam dvije sudačke odluke uzele više nego zaslužen bod. Uza sve to, Nijemci su imali sreće, pa im se lopta odbijala na ruku", kaže igrač Pro Recca.

I on ima svoje viđenje sutrašnjeg, odlučujućeg dana za Hrvatsku. "Moramo dobiti Španjolce i vjerovati u sportsku borbu Srbije protiv Crne Gore. Ne moraju pobijediti, ali barem da daju sve od sebe".

Najteže je zasigurno bilo Nikši Dobudu koji se iz bazena izbacio neviđenom glupošću u utakmici protiv izabranika Dejana Udovičića. Sidrun Juga uvjeren je da su suci zbog njegovog udarca Hrvatsku uzeli "na zub".

"Dogodilo mi se najgore što se igraču može dogoditi, a to je nemoćno gledati utakmicu s tribina. Nakon mog isključenja protiv Srbije kvalificirani smo kao gruba momčad i zato smo danas imali ovakvo suđenje. Situacija je loša, ali idemo slaviti protiv Španjolske, napraviti sve što je u našoj moći", rekao je Dobud koji je jako nedostajao na dva metra ispred Tchigira.

"Vjerujem da Srbi i Crnogorci neće namještati rezultat, a ako budu, ići će to njima na dušu".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.01.2012. u 10:50
    Sami smo si krivi, sad možemo samo čekati
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.01.2012. u 02:14
    Pozdrav iz Srbije. Ja se iskreno nadam da je Filipovic oprostio Dobudu! I da ce Srbija pobediti Crnu Goru. Mislim jebes finale ako nije kvalitetno! Zar ne? Da Srbija pusti MNE bilo bi ocajno finale kao 2010 u Zagrebu. Nemojte me hejtovati please, samo zato sto pisem iz Srbije. Brrrrrrrrrr. Mrzim ta... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.01.2012. u 00:22
    Licemerju nigde kraja. Jel se to sad Dobud poziva na postenje Srba, isti onaj igrac koji je namerno udario Filipovica, a pri tom priznao na kraju i dobio jednu smesnu utakmicu suspenzije. Srbija nece igrati sigurno punom snagom da ne bi rizikovala povrede, a da li ce pustiti CG? To i nece bas tako... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.01.2012. u 23:32
    I kako je lepo kad Hrvati navijaju za Srbe.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.01.2012. u 23:10
    Narabno da ćemo pustiti Crnogorce. Neradi se tu o vraćanju duga. Bolji ste od Crnogoraca pa bolje oni nego vi u finalu.
    Obrisan korisnik