Nogomet

Dejan Školnik strijelac tri kola zaredom

Borna Rupnik • ponedjeljak, 23.01.2012.
Dejan Školnik strijelac tri kola zaredom
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvatski nogometaš na privremenom radu u Portugalu, Dejan Školnik, već treće kolo zaredom trese mreže protivnika svog Nacionala iz Funchala...

Dejan Školnik, 23-godišnjak koji iza sebe ima osam nastupa i jedan pogodak za mladu hrvatsku reprezentaciju, postao je redoviti strijelac na utakmicama svog Nacionala u portugalskom prvenstvu.

Seriju od tri uspješna golgeterska kola počeo je 8. siječnja u pobjedi nad Gil Vicenteom 3:0. Tada je u završnici susreta postavio konačan rezultat, a tjedan dana kasnije strijelac je bio u 81. minuti te donio bod Nacionalu protiv Leirije, pogodivši za završnih 2:2. U igru je bio ušao kao zamjena u 29. minuti.

Nacional je u nedjelju igrao protiv Feirensea, a Školnik je ovoga puta načeo mrežu protivnika. Strijelac je bio za 1:0 u 42. minuti, a pobjedu Nacionala potvrdio je Moreno početkom nastavka.

Na tablici portugalskog prvenstva nakon 16 odigranih kola vodi Benfica, s dva boda više od Porta (42 - 40), dok se Školnikov Nacional drži sredine poretka. Zauzima osmu poziciju s 19 osvojenih bodova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.01.2012. u 15:51
    na manageru je bio predobar prethodne 3 sezone :D
    Obrisan korisnik