Nogomet

Šahtar odbio 24 milijuna eura

Josip Piršljin • utorak, 24.01.2012.
Šahtar odbio 24 milijuna eura
Foto: Kristijan Komarica

Engleski nogometni prvoligaš Chelsea ponudio je veliku odštetu Šahtaru za Brazilca Williana, no Ukrajinci su se zahvalili na ponudi.

Brazilac Willian Borges Da Silva već je duže vrijeme na meti Andre Villas-Boasa, no čini se kako će Chelsea morati povećati svoju ponudu za veznjaka Šahtara.

Unatoč ponuđenih 24 milijuna eura, čelnici ukrajinskog kluba odbili su prodaju svog 23-godišnjeg igrača jer smatraju kako on vrijedi puno više. Šahtarov izvršni direktor Sergej Palkin izjavio je kako Willian može otići iz kluba samo u slučaju da netko ponudi 35 milijuna eura.

"Willian se želi okušati u jednom od najboljih engleskih klubova, ali nećemo pod svaku cijenu prodavati igrače", kazao je Palkin, jedan od čelnika bogatog ukrajinskog kluba.

Brazilac je u ovoj sezoni odigrao ukupno 25 utakmica za sastav u kojem nastupaju i hrvatski reprezentativci Darijo Srna i Eduardo Da Silva. Pritom je zabio četiri pogotka, no igrama u veznom redu privukao je pažnju velikih europskih klubova. U Šahtar je došao 2007. godine iz brazilskog Corinthiansa za 14 milijuna eura.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.01.2012. u 14:10
    ma za kurac mogu za te pare dovest samirra i tomasova i osigurat se na dvi pozicije,mozda bi cak i anasa mogli dobit
    Obrisan korisnik
  • aco07824.01.2012. u 14:06
    abramovic ga zeli pod svaku cijenu,a kad se abramovic osobno mjesa u transfer to je gotova stvar..do kraja prijelaznog roka je nas....
    aco078