Nogomet

Jelavić: "Bilo bi lijepo u West Hamu"

Ante Zovko • srijeda, 25.01.2012.
Jelavić: "Bilo bi lijepo u West Hamu"
Foto: Davor Sajko

Odlazak iz škotskog prvaka u engleski Championship primamljiva je opcija, priznao je Nikica Jelavić, koji nema ništa protiv ni da ostane u Glasgow Rangersima.

Vodstvo West Hama, koji ove sezone nastupa u drugoj engleskoj ligi, prije nekoliko je dana u Glasgowu iznijelo ponudu za Nikicu Jelavića. Ni hrvatski reprezentativac nije "hladan" na mogućnost selidbe u London.

"West Ham je veliki klub koji zapravo nije drugoligaš. To je slavni premierligaš kojem se prošle sezone dogodilo da ispadne u niži rang, ali će se vratiti u Premier ligu sljedeće sezone", izjavio je hrvatski reprezentativac.

"Bilo bi lijepo igrati tamo, ali ja već igram u velikom klubu i ne bi mi smetalo kad bih morao ostati. Uostalom, ovih dana uopće ne zovem svojeg agenta zbog transfera", rekao je Jelavić, a prenosi Daily Record.

Menadžer Rangersa Ally McCoist prije nekoliko dana rekao je da, ako već mora izgubiti svog prvog napadača, ne bi volio da se to dogodi posljednjeg dana prijelaznog roka. Rok istječe u utorak, a Jelavić tvrdi da mu je svejedno što će se dogoditi.

"Znam da su Rangersi u teškoj financijskoj situaciji i ako me budu morali prodati, otići ću, ali bih bio i zadovoljan ako bih ostao."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.01.2012. u 11:03
    Tek kada odeš u neku kvalitetnu ligu, znat ćemo kakav si igrač...
    Obrisan korisnik