Vodeni sportovi

Rudić: "Nisu samo suci krivi"

Maj Gašparac • srijeda, 25.01.2012.
Rudić: "Nisu samo suci krivi"
Foto: Sandro Donda

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ratko Rudić prokomentirao je nastup na Europskom prvenstvu na kojemu će se Hrvatska boriti za sedmo mjesto, te istaknuo kako se radi o neuspjehu, no da "potencijal postoji".

Hrvatska vaterpolska reprezentacija na Europskom prvenstvu će se boriti za sedmo mjesto. Prolaz hrvatskih reprezentativaca u četvrtinu finala ovisio je o ishodu utakmice između Srbije i Crne Gore, a konačni rezultat tog susreta bio je nepovoljan za izabranike Ratka Rudića .

"Teško je bio očekivati da će drugi obaviti posao za nas. U toj utakmici Srbija nije imala što izgubiti, dok su Crnogorci "grizli", prenosi izjavu Rudića Večernji list.

Iako je bilo pritužbi na suđenje, hrvatski izbornik smatra da djelitelji pravde nisu krivci za loš nastup Hrvatske: "Nisu samo suci krivi. Poklopilo se mnogo toga, nekada stvari ne idu kako je zamišljeno."

"Ovo je neuspjeh, no imali smo dobrih dionica, dokazali smo da potencijal postoji. Ni drugi nisu pokazali neku naročitu igru", zaključio je Rudić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.01.2012. u 05:50
    gledao sam video - čista namjera...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.01.2012. u 17:31
    Potez Nikše nam se odbio u glavu. Moralno bi bilo da smo ga poslali doma bezobzira što je važna karika, vrhunski i takoreći jedini centar
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.01.2012. u 16:41
    ma molim te, koji suci...pa njemačku niste bili u stanju dobiti!
    Obrisan korisnik