Nogomet

McCoist: "Još nema ponuda za Jelavića"

Lovro Štrbinić • četvrtak, 26.01.2012.
McCoist: "Još nema ponuda za Jelavića"
Foto: Ivan Lacković

Zimski prijelazni rok je u tijeku, a rasplet priče oko Nikice Jelavića se i dalje ne nazire. Dok menadžer Rangersa Ally McCoist tvrdi da nema ponuda za Hrvata, BBC ima drugačija saznanja...

Napadača hrvatske nogometne reprezentacije i škotskog Rangersa Nikicu Jelavića u posljednje vrijeme se povezuje s nizom engleskih klubova. Zasad je sve ostalo na glasinama, a u vezi te priče oglasio se i menadžer škotskog velikana Ally McCoist.

"Za Jelavića još nismo primili nijednu ponudu nekog kluba, kao ni za bilo kojeg drugog igrača", izjavio je McCoist i potom potvrdio da su postojali kontakti s nekim klubovima.

"Allardyce i ja smo pričali preko telefona, ali to će ostati između nas", otkrio je Jelavićev trener razgovor s menadžerom West Hama. Također, dodao je: "S obzirom na financijsko stanje u klubu, ne vjerujem da bi čelnici odbili takav iznos za Jelavića."

Inače, iznos koji se spominje je sedam milijuna funti, odnosno približno 8,4 milijuna eura. O ponudi West Hama za Jelavića izvijestio je škotski BBC, navodeći da pregovori između dva kluba traju već oko tjedan dana. Isto tako, navodi se kako Rangersi priželjkuju veću zaradu na svom napadaču, pa transfer trenutno nije toliko izgledan.

Na sve se osvrnuo i sam Jelavić, koji za Čekićare ima samo riječi hvale: "West Ham je veliki klub, a ne drugorazredna momčad. Već sljedeće sezone će ponovno zaigrati u Premier ligi, a bilo bi lijepo to iskusiti."

Ipak, potom je odaslao umirujuću poruku navijačima kluba s Ibroxa: "I sada sam u velikom klubu, tako da mi ni najmanje ne bi smetalo da ostanem ovdje. Zapravo, uopće se ne čujem s menadžerom oko eventualnih ponuda. Znam da je klub u financijskim problemima i prihvatit ću prodaju ako će ih to izvući."

U nadolazećim danima će se vjerojatno znati više detalja u vezi mogućeg transfera strijelca 16 pogodaka u škotskom prvenstvu ove sezone, ali sigurno je da za bivšim napadačem Hajduka interesa ne manjka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!