Nogomet

Naismith: "Nemoguće je zamijeniti Jelavića"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 30.01.2012.
Naismith: "Nemoguće je zamijeniti Jelavića"
Foto: Ivan Lacković

Dva dana prije kraja siječanjskog prijelaznog roka u Glasgow Rangersima čekaju vijesti o mogućem odlasku Nikice Jelavića. Suigrač iz napada, Steven Naismith, nada se ostanku svog hrvatskog kolege.

Klupska budućnost Nikice Jelavića nije poznata niti pri samom kraju zimskog prijelaznog roka. Interes iz Engleske postoji, no informacija o konačnom dogovoru Glasgow Rangersa s nekim od zainteresiranih klubova zasad nema.

"Jelavić stiže lopte za koje izgleda da ih je nemoguće stići te zabija iz ničega. Kvalitetan je igrač, makar iza njega možda nisu najbolji mjeseci, i igra veliku ulogu u Rangersima. Nitko drugi ne postiže takve pogotke", prokomentirao je Steven Naismith, Jelavićev suigrač iz napada, koji je trenutačno ozlijeđen.

Naismith stoga ističe da bi Jelavićev odlazak bilo teško nadoknaditi: "Nemoguće ga je zamijeniti. U ovako napetoj borbi za naslov upravo takvi igrači donose prevagu. Rangersima to treba, a odlazak bi bio velik udarac za nas".

"U razgovoru s njim shvatio sam da on ne traži odlazak, ali otići će ako ga klub odluči prodati. Osjetio je prošle godine okus uspjeha i sada želi još. Nadam se da će ga Rangersi zadržati, a možda i dovesti neko pojačanje kako bismo zaoštrili konkurenciju u momčadi", zaključio je napadač aktualnog prvaka Škotske.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.01.2012. u 14:28
    osim celtica i rangersa, ostatak lige je na razini hnl-a.....tako da bi prelazak u nekog premierligasa bio veliki korak naprijed...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.01.2012. u 13:39
    nek ostane u rangerisma i odigra dobro EP. onda nek ga prodadu za dobre pare u neki top klub, a ne west ham ili QPR ili everton
    Obrisan korisnik