Nogomet

Healy: "Jelavićev odlazak ništa ne mijenja"

Borna Rupnik • subota, 04.02.2012.
Healy: "Jelavićev odlazak ništa ne mijenja"
Foto: Ivan Lacković

Odlazak Nikice Jelavića u Everton mogao bi biti odlična prilika sjevernoirskom napadaču Davidu Healyju. Smatra da transfer hrvatskog reprezentativca nije nenadoknadiv gubitak...

David Healy, 32-godišnji napadač Glasgow Rangersa i Sjeverne Irske, jedan je od onih od kojih se očekuje da svojim pogocima ispuni prazninu nastalu prodajom Nikice Jelavića u engleski Everton.

"Našao sam se u udarnoj postavi u zadnjih četiri ili pet utakmica i odgovorio sam s tri pogotka. Uvjeren sam u svoje mogućnosti, uvijek sam bio. Da nisam, ne bih ni dolazio u Rangerse", optimistično Healy gleda prema budućnosti, nakon što su mu prostor otvorili Jelavićev odlazak, ali i ozljede Naismitha te Laffertyja.

"Dugo sam čekao svoju priliku", nastavio je, "i mogao sam izabrati lakši put te napustiti Ibrox. Ali želio sam biti dio Rangersa. Nadali smo se da ćemo dovesti pojačanja, no nismo, a i to je život".

Koga nema, bez njega se mora, smatra Healy u svjetlu odlaska Nikice Jelavića te ističe da ambicije Glasgow Rangersa zato ne smiju biti ništa manje.

"Ni Jelavićev odlazak ništa ne mijenja. Veliki igrači odlazili su i ranije iz kluba, a Rangersi su još uvijek ovdje. Ljudi su govorili da će Jelavić otići, i treba biti pošten, Everton je velik klub za njega. To mu je izazov i novi početak", izjavio je Healy.

"Zabio je brojne golove za Rangerse i pomogao im osvojiti dva trofeja. Siguran sam da mu svi u klubu žele najbolje u Evertonu, a nama preostaje učiniti isto što smo učinili i prošle sezone", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.02.2012. u 15:23
    ionako u toj ligi jedini klub koji vam moze nesto je Celtic...ostali su na razini Varteksa
    Obrisan korisnik