Nogomet

Spalletti produžio, razmatra Sneijdera

Mišo Gulić • petak, 10.02.2012.
Spalletti produžio, razmatra Sneijdera
Foto: Bruno Karadža

Suradnja Luciana Spallettija i ruskog Zenita novim je ugovorom zagarantirana sve do lipnja 2015. godine, naravno ne bude li kakvih nepredviđenih događanja.

Hladna Rusija ipak nije uspjela slomiti trenera Zenita Luciana Spallettija koji je ovih dana stavio potpis na ugovor koji sada traje do lipnja 2015. godine, međutim o detaljima vezanim uz financije za sada nije bilo riječi.

52-godišnji trener je u Zenit došao u prosincu 2009. godine, zamijenivši Anatolija Davidova, a u proteklom razdoblju s klubom iz Sankt Peterburga je, nakon 11-godišnjeg posta, 2010. osvojio Ruski kup i potom nacionalno prvenstvo.

Trenersku karijeru je započeo u podmlatku Empolija, da bi ga posao potom odveo put Sampdorije, Venecije, Udinesea, Ancone i Rome. Upravo iz "rimskih" dana pamti i nagradu za trenera godine.

Osvrnuo se i na mogućnost dolaska Wesleyja Sneijdera, koji se spominje kao meta ruskog kluba: "Tko ne bi volio takvog igrača? Aktivni smo na tržištu, a dva preostala tjedna nisu mnogo, ali nisu ni malo".

"Inter, međutim, ne ostavlja dojam da ga želi prodati, a stvari su teže kada je u pitanju igrač Sneijderovog kalibra", dodao je talijanski stručnjak, objasnivši kako Zenit ne planira dovoditi Miloša Krasića, dok ih je Mauro Zarate odbio.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.02.2012. u 00:59
    Pa ta žena ima oko 60 godina,izgleda bolje od većine naših političarki od 40 godina.Uostalom ona je treća politička ličnost Rusije,vodi jako uspješno grad koji ima više stanovnika od Hrvatske!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.02.2012. u 23:38
    Hahahah e jesi našo babuskaru xD a dobar je Zenit,imaju šanse sad proći Benficu...od igrača imaju Danny na toj poziciji koji je jedan od rijetkih vrhunskih igrača tamo i ne vjerujem da će dovesti Sneijdera koliko god para da imaju,niti će ga ovi htjeti prodati...a vidi Spallettija macana,joj da ga... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.02.2012. u 18:14
    Očito da cica Valentine Matvijenko "daje mlijeka" svima u Peterburgu!!
    Obrisan korisnik