Nogomet

Kaka i Robinho propuštaju susret s BiH

Mišo Gulić • utorak, 14.02.2012.
Kaka i Robinho propuštaju susret s BiH
Foto: EPA

Izbornik Brazila Mano Menezes je objavio popis igrača za prijateljsku utakmicu s Bosnom i Hercegovinom koja je na rasporedu krajem mjeseca, a s liste su iznenađujuće ispali Kaka i Robinho.

Bosna i Hercegovina će 28. veljače snage odmjeriti s reprezentacijom Brazila koja pak dolazi bez dvije velike zvijezde, igrača Real Madrida Kake te igrača Milana Robinha.

Brazilski izbornik Mano Menezes je donio odluku o putnicima za prijateljsku utakmicu s BiH, a umjesto Kake i Robinha na popisu je osvanuo Ronaldinho.

"Ronaldinho je dio mog projekta" obrazložio je svoj odabir brazilski izbornik te potom dodao: "Ne mogu sad raditi promjene u momčadi zbog njegove trenutne nešto lošije forme."

No, ipak je priznao da ga je očekivao u boljoj formi: "Možda i nisam vidio ono čemu sam se nadao kod njega."

Jedini igrač s popisa kojem će to biti premijera u brazilskom dresu jest Santosov vratar Rafael. Svakako je zanimljiv i podatak da će od pozvanih igrača njih osam moći igrati i na Olimpijskim igrama u Londonu.

Sastav Brazila za susret s BiH:

Vratari: Julio Cesar (Inter Milan), Diego Alves (Valencia), Rafael (Santos).

Braniči: Daniel Alves (Barcelona), Danilo (FC Porto), Marcelo (Real Madrid), Adriano (Barcelona), Alex Sandro (FC Porto), Dede (Vasco da Gama), Thiago Silva (AC Milan), David Luiz (Chelsea), Luisao (Benfica).

Vezni igrači: Fernandinho (Šahtar Doneck), Sandro (Tottenham), Paulo Henrique Ganso (Santos), Lucas (Sao Paulo), Elias (Sporting), Hernanes (Lazio), Ronaldinho (Flamengo).

Napadači: Neymar (Santos), Hulk (FC Porto), Jonas (Valencia), Leandro Damiao (Internacional).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.02.2012. u 09:02
    sandro u repki???smijesno
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.02.2012. u 01:05
    zato je obrana celicna....
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.02.2012. u 22:14
    loš je ovaj brazil,nema tu nekih igrača pogotovo ne u vezi i napadu koji su im uvijek bil prepuni zvijezda i odličnih igrača
    Obrisan korisnik