Nogomet

Redknapp: "Izbornik nakon kraja sezone"

Dino Brumec • subota, 18.02.2012.
Redknapp: "Izbornik nakon kraja sezone"
Foto: EPA

Harry Redknapp i dalje slovi kao najvjerojatniji nasljednik Fabija Capella na mjestu izbornika engleske nogometne reprezentacije. On je, međutim, svjestan da njegovom Tottenhamu odlično ide u prvenstvu i kaže kako bi novi izbornik reprezentacije trebao biti određen tek nakon kraja tekuće sezone.

Još uvijek traje intenzivna potraga za novim izbornikom engleske nogometne reprezentacije, a ime Harryja Redknappa pojavljuje se u gotovo svim računicama. Međutim, on smatra da bi novi šef engleske reprezentacije trebao biti određen tek nakon završetka ove sezone, u svibnju.

"Bilo bi lakše za sve kad bi Nogometni savez počekao do kraja sezone. Za koga god se odlučili, ta osoba vjerojatno bi već imala angažman u nekom klubu pa bi joj bilo vrlo teško otići iz kluba u ovom dijelu sezone. Jednostavno ne bi bilo pošteno, koga god da pitaju", rekao je trener Tottenhama.

Također je nadodao: "Ne bih mogao otići sad negdje. Ovdje je moje mjesto. Moram se koncentrirati na Tottenham jer drugačije ne bi bilo pošteno prema klubu. Imamo sjajnu sezonu i ne bih želio da igrači počnu razmišljati želim li ja ostati u klubu. Imamo još mnogo toga za odigrati ove godine."

Tottenham je trenutačno trećeplasirana momčad engleske lige sa sedam bodova zaostatka za vodećim Manchester Cityjem. Premiership završava 13. svibnja, dok Europsko prvenstvo započinje 8. lipnja. Engleska prvu utakmicu igra tri dana kasnije protiv Francuske.

EP 2012. - Skupina C

1Španjolska 36:1+57
2Italija 34:2+25
3Hrvatska 34:3+14
4Irska 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Ronaldo918.02.2012. u 16:21
    ajde ko bi reko da pijanac ovak razmišlja,, bravo za njega
    Ronaldo9