Nogomet

Maradona: "Mancini nije dovoljno hrabar"

Mišo Gulić • utorak, 21.02.2012.
Maradona: "Mancini nije dovoljno hrabar"
Foto: Kristijan Komarica

Slavni argentinski nogometaš Diego Maradona ponovno dijeli nogometne lekcije, a ovaj put oštrinu njegova jezika osjetio je trener Manchester Cityja Roberto Mancini.

Iako je od vlasnika Al-Wasla već dobio kritiku da se više posveti momčadi, a manje komentiranju drugih, Diego Maradona ponovno nije mogao izdržati pa je menadžeru Manchester Cityja poslao jasnu poruku što misli o igri njegove momčadi.

"Svim srcem sam uz City, ali mislim da Mancini, s obzirom kakve igrače ima, nema dovoljno hrabrosti" rekao je Mali zeleni za Sport360 te potom dodao: "Previše je defenzivan. Možda zato jer je Talijan."

Iako smatra da je United organiziraniji, Maradona će "palčeve" držati svom zetu: "I kao klub i po načinu igre, United je dosta agresivniji. Ipak, ja ću navijati samo za jedan klub, onaj u kojem igra Aguero."

No, također smatra da su Građani napravili sjajan posao s njegovim angažmanom, ali žali što čelni ljudi madridskog kluba nisu poslušali njegov savjet: "Danas gledajući, mišljenja sam bi on odigrao više dobrih utakmica u dresu Atletica, nego u Manchesteru. Razgovarao sam s čelnicima Atletica i rekao im koliki se potencijal krije u njemu te da će, ako ga okruže dobrim igračima, ponovno imati veliku momčad. Nisu me poslušali, prodali su ga i, ako mene pitate, dobro je odabrao."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ManchaVerde21.02.2012. u 21:56
    Ne znam tko mi vise ide na zivce, City, Mancini ili trener Maradona...i, kako je on to savjetovao Atleticu da ne proda Aguera, kad je ovaj zelio otici...koliko se sjecam, navijaci su Aguera proglasili izdajicom, a ne upravu...
    ManchaVerde
  • nxug21.02.2012. u 20:47
    gadi mi se kad legendarni igraci u penziji pocimaju solit pamet svim zivim i nezivim(u ovoj kategoriji prednjace pele,maradona i beckenbauer)..zasto ne mogu samo sutit, gustat u penziji prestat bit neuravnotezeni egomanijaci p.s. u ovoj izjavi maradona nije puno zgrijesio,ali ovo je samo jedna od
    nxug
  • Obrisan korisnik21.02.2012. u 20:34
    zato si ti bio ''dovoljno hrabar'' pa dobio porciju od 6 komada od Bolivije.....
    Obrisan korisnik