Nogomet

Srna: "Anži je daleko od Šahtara"

Ante Dubravac • srijeda, 22.02.2012.
Srna: "Anži je daleko od Šahtara"
Foto: Kristijan Komarica

Pobjedom 3:1 protiv Anžija iz Mahačkale nogometaši Šahtara iz Donecka zaključili su turski dio priprema za nastavak sezone te su se u dobrom raspoloženju vratili u Ukrajinu.

Hrvatski reprezentativci Eduardo Da Silva i Darijo Srna bili su uz vratara Andrija Pjatova jedini igrači Šahtara koji su odigrali svih 90 minuta u slavlju njihove momčadi protiv Anžija.

Iako se nije upisao u strijelce Eduardo se istaknuo s dvije asistencije: "Bila je to vrlo teška utakmica u kojoj smo stvorili dosta prilika. mislim da je ovo bila naša najbolja predstava na pripremama čime smo dokazali da smo u izvrsnoj formi," izjavio je Dudu za službenu klupsku stranicu.

Kapetan Darijo Srna pohvali je igru momčadi koju od nedavno vodi Guus Hiddink: "Anži je nedavno počeo graditi svoju momčad, a rezultat ne dolazi u roku od dva ili tri mjeseca. Imaju odlične igrače i vrhunskog trenera, ali trebaju još puno raditi da budu na nivou Šahtara."

Srna se osvrnuo i na ukupnu izvedbu njegovih suigrača na pripremama: "Naporno smo trenirali i odigrali vrlo dobrih šest utakmica. Važno je da nam se nitko nije ozlijedio jer nas čeka težak nastavak sezone. Mislim da naši navijači mogu biti zadovoljni i očekujem pun stadion protiv Dnipra," zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Pezer22.02.2012. u 12:13
    Srna je i tako konstanta ali bravo za Dudua,Anzi koliko ga god mi ''mrzili'' dosta jaka ekipa i dvije asistencije mu daju ''moralni boost'' samo naprijed trebat ce nam stari Dudu na Euru...
    Pezer