Košarka

Žorić: "Simon odličan posao za Unicaju"

Borna Rupnik • srijeda, 22.02.2012.
Žorić: "Simon odličan posao za Unicaju"
Foto: Ivan Lacković

Transfer Krunoslava Simona iz Zagreba u Unicaju iz Malage na pragu je realizacije, a punu je podršku dobio i od Luke Žorića, koji je bio krenuo u istom smjeru...

Španjolska Unicaja po svemu će sudeći u narednim danima potvrditi dolazak Zagrebovog kapetana Krunoslava Simona u svoje redove, a jedan od Mrava tako će u Malagi ponovno zaigrati sa svojim bivšim suigračem, Lukom Žorićem.

Žorić je još uvijek u kontaktu sa Simonom. "Neki smo dan razgovarali, tada još nije bio siguran hoće li doći odmah ili tek početkom iduće sezone", ispričao je hrvatski reprezentativac španjolskim medijima.

"Simon je vrlo inteligentan igrač, jedan je od najvećih talenata koje sam viđao. Ima dobar šut, uključujući i trice, prodor, pick and roll, i mislim da bi bio odličan posao za Unicaju dovesti ga", dodao je.

Potom je nastavio s komplimentima na Simonov račun, a povukao je i jednu paralelu: "Odličan je momak, odlična osoba - o njemu mogu govoriti samo pozitivno. Sličan je Berniju Rodriguezu jer cijeli život igra za isti klub, postao je jedan od simbola Zagreba. Unicaja bi mu bila novi korak u karijeri".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!