Nogomet

Anži doveo pojačanje iz Premiershipa

Borna Rupnik • subota, 25.02.2012.
Anži doveo pojačanje iz Premiershipa
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Pri kraju prijelaznog roka u Rusiji uz Anži su se vezala dva imena iz elitnog razreda engleskog nogometa. Na kraju je ugovor potpisao Christopher Samba...

Ruski bogataši iz Mahačkale potvrdili su dolazak Blackburnovog braniča, 27-godišnjeg Christophera Sambe, koji je još tijekom siječnja izrazio želju napustiti Ewood Park. Anži zasad nije objavio pojedinosti transfera.

Kao potencijalno pojačanje Anžija spominjao se i Nigerijac sa Stamford Bridgea, John Obi Mikel, koji je sam izjavio kako je bio u pregovorima s ruskim prvoligašem, no uprava kluba poručila je kako od toga neće biti ništa.

Samba će tako preseliti pod pasku iskusnog nizozemskog stručnjaka Guusa Hiddinka, koji odnedavno sjedi na klupi na Anžija, a zaigrat će s igračima poput Samuela Eto'oa, Jurija Žirkova i Roberta Carlosa.

Rusko prvenstvo nastavlja se 3. ožujka, a Anži će u tzv. "ligi za prvaka" snage prvo odmjeriti protiv Dinama, na gostovanju u Moskvi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.02.2012. u 10:33
    sjajan stoper.. čudim se što se nije odlučio za neki jači klub iz premiershipa nego za ove bogatune.. nije da se u engleskoj igra za crkavicu..
    Obrisan korisnik