Nogomet

Izbornik vjeruje u Robbena i Sneijdera

Maj Gašparac • subota, 25.02.2012.
Izbornik vjeruje u Robbena i Sneijdera
Foto: Davor Sajko

Nizozemski izbornik Bert van Marwijk naglasio je kako vjeruje u dobar nastup Arjena Robbena i Wesleyja Sneijdera u prijateljskoj utakmici protiv Engleske, a u momčad je pozvao i dva nova igrača.

Izbornik nizozemske reprezentacije Bert van Marwijk istaknuo je kako vjeruje u dobar nastup Arjena Robbena i Wesleyja Sneijdera u prijateljskoj utakmicu protiv Engleske sljedeće srijede. Obojica su imala problema s formom u svojim klubovima, a izbornik se nada kako će u reprezentaciji pružiti dobre nastupe.

"Na sreću, forma je nešto što se može vratiti", prenosi izjavu Van Marwijka skysports.com. "Možda Arjen samo želi biti sretan, a to isto vrijedi za Wesleyja. Trebaju se vratiti osnovama, tako će biti najbolje", rekao je Nizozemac.

Van Marwijk je u momčad pozvao i dva nova igrača, to su 19-godišnji Ola John i dvije godine stariji Luciano Narsingh: "Obojica se vrlo brzo razvijaju i dokazali su da mogu igrati pod pritiskom", prokomentirao je Van Marwijk.

John, igrač Twentea, za službenu klupsku stranicu prokomentirao je svoj poziv: "Ovo je vrlo lijepo iznenađenje, na početku sezone nisam ni sanjao da ću dobiti poziv u reprezentaciju."

"Trenirat ću s vrhunskim igračima i želim naučiti što je više moguće, ovo je nagrada za moje nastupe tijekom sezone", zaključio je John.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!