Nogomet

Arsenal bez trojice na Milan

Lovro Štrbinić • ponedjeljak, 05.03.2012.
Arsenal bez trojice na Milan
Foto: EPA

U utorak je na rasporedu uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka između Arsenala i Milana. Talijani imaju veliku prednost ostvarenu pobjedom 4:0 u prvom susretu, a Topnici k tome za ovaj susret ne mogu računati na tri igrača iz veznog reda...

Prvi susret osmine finala ovosezonskog izdanja Lige prvaka vjerojatno će biti koban za nastojanja Arsenala da se izbori četvrtfinale ovog natjecanja. Na svom Emiratesu u utorak love velika četiri pogotka zaostatka, a loše vijesti za Arsenea Wengera stigle su od liječničke službe.

Naime, uzvratni ogled s talijanskim sastavom propustit će tri igrača iz veznog reda Topnika. Riječ je o Yossiju Benayounu, Abou Diabyju i Mikelu Arteti. Za svu trojicu je kobno bilo gostovanje na Anfieldu proteklog vikenda.

Benayoun i Diaby zadobili su manje ozljede tetiva, dok je kod Artete riječ o udarcu u glavu. Dijagnosticiran mu je potres mozga koji će udaljiti s travnjaka tjedan dana. "Mora da je svima izgledalo ozbiljno kad sam napustio teren na nosilima, ali drago mi je da mogu reći da sam dobro i da ću se brzo vratiti", poručio je Arteta.

Također, tu nije kraj problemima s ozljedama. Još jedan veznjak, Tomas Rosicky, bit će upitan do posljednjeg trenutka, dok se, unatoč udarcu primljenom na Anfieldu, očekuje nastup braniča Kierana Gibbsa. Utakmica na Emiratesu na rasporedu je u utorak u 20:45.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.03.2012. u 10:18
    ma to je vise zato sta su van nade ipak nerealne ovaj put, jga :-)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.03.2012. u 09:34
    Ima više Milanista na ovom portalu. Sve podrške Arsenalu dobivaju minusiće. Ajmo Arsenal :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.03.2012. u 08:46
    Nada posljednja umire. GO GUNNERS!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.03.2012. u 08:24
    eto sta znaci bit ludi navijac arsenala:popijes 4 komada u milanu, imas 10 poluigraca i jednog igracinu,trener ti nece kupit ni jednog igraca koji nije imao krizmu prije godinu dana, A IPAK SE NADAS DA CE DATI 5 KOMADA MILANU I DA CEMO PROC. AJMOOOOO GOOONERIIIII
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.03.2012. u 02:33
    tako je Deportivo 2004 ih poderao na Riazor :D :D no to se ovaj put neće dogoditi slab je Arsenal
    Obrisan korisnik