Rukomet

Vidovec Bios u subotu protiv Županje

Sportnet • petak, 23.03.2012.
Vidovec Bios u subotu protiv Županje
Foto: Ivana Strahija

Rukometaši Vidovec Biosa u subotu će u 19 sati će ugostiti Županju, jedinu ekipu koja im je u jesenskom dijelu sezone nanijela poraz, a upravo to dodatna je motivacija za nastavak pobjedničkog niza rukometaša Biosa, uz naravno činjenicu da se teško stečeno prvo mjesto na tablici mora zadržati.

Vidovečki prvoligaš, uskoro vjerojatno i premijerligaš, spreman je za susret sa Županjcima, iako ih u stručnom stožeru izuzetno respektiraju.

"Opasna ekipa, vrlo iskusna, sa Rajkovićem na gol. Igraju nešto sporije, nekako ziheraški, a mi ćemo to probati ubrzati te napraviti još jedan korak više prema osvajanju prvog mjesta ", optimističan je trener Saša Kuček.

Vidovec Bios je u ovoj utakmici favori, kao uostalom i u svakoj drugoj. A takve utakmice su posebno teške, kao što je bila teška i ona posljednja u Crikvenici, gdje su pobjedu ostvarili tek u posljednjem dijelu utakmice. Propustili su rukometaši Biosa susret riješiti znatno prije, u nekoliko navrata, na kraju se doveli u nezgodnu situaciju.

"Nije lagano držati takav kontinuitet, no o tome smo mnogo razmišljali. Osjećao se taj pritisak, malo nervoze, malo i zamora, jer smo prvih mjesec i pol morali malo jače raditi.Prilagodili smo sada treninge, da uhvatimo malo svježine za kraj sezone", ističe Kuček.

Za dva tjedna pred Vidovec Biosom je i veliki derbi prvenstva, u kojem dočekuju Medveščak NFD.

"Uopće o tome ne razmišljamo, ovaj tjedan nam je na pameti samo Županja, idući će biti Biograd, a tek nakon toga Medveščak. Stalno inzistiramo da se fokusiramo na ono što je pred nama", ističe trener Vidovec Biosa.

Što se tiče Medvjeda, sigurno će se tražiti ulaznica više, a upravo navijači su jedni od najvažnijih čimbenika uspjeha kluba. I u Crikvenici je preko 120 navijača došlo bodriti svoje miljenike i znatno pomogli da se na kraju izbori važna pobjeda. Što se tiče domaćih utakmica, tu je već odavno stvar poznata, najveća fešta u vidovečkom kraju je kada igra Vidovec Bios.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!