Košarka

Stoudemire van stroja na neodređeno

Ante Zovko • utorak, 27.03.2012.
Stoudemire van stroja na neodređeno
Foto: EPA

Centar New York Knicksa Amare Stoudemire zbog iskliznuća diska leđa boravit izvan terena na neodređeno vrijeme.

Mjesec dana prije završetka osnovnog dijela sezone Knicksi su doživjeli veliki udarac u utrci za doigravanje. Stoudemire je proveo na klupi četvrtu četvrtinu u pobjedi New Yorka protiv Detroita u subotu rekavši kako ga zetežu leđa.

Iako je najavio da vjeruje da će igrati u ponedjeljak, nije se pojavio na šuterskom treningu, a magnetska rezonanca otkrila je iskliznuće diska leđa.

Klub je priopćio da operacija nije potrebna i da će se ozljeda sanirati rehabilitacijom čije se trajanje ne može procijeniti. Ipak, igrač je u ponedjeljak otputovao u Miami po drugo liječničko mišljenje.

"On je veliki dio naše slagalice. Mislim, oslanjamo se na Amarea kod mnogo stvari, postizanja koševa, skokova i igranja obrane", rekao je privremeni trener Knicksa Mike Woodson.

Stoudemire je 2010. potpisao petogodišnji ugovor s New Yorkom vrijedan sto milijuna dolara.

Ozljede su napale i druge važne igrače Knicksa. Carmelo Anthony propustio je nedavno dvije utakmice zbog ozljeda zgloba, pete i palca, a Jeremy Lin je van stroja zbog otečenog desnog koljena.

Knicksi u srijedu igraju protiv Orlanda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10828.03.2012. u 01:07
    pa jednostavno: Woodson misli da mu je igrac koji ima prosijek od oko 6 obrambenih skokova po tekmi korisan - sad je druga stvar da li tebe ta cifra zadovoljava.
    narada108
  • ivos27.03.2012. u 14:35
    Kaže trener "Oslanjamo se na Amarea .......i igranje obrane" - koga on za***ava, pa taj čovjek ne zna igrati obranu sve i da hoće
    ivos