Nogomet

Jako dobar loš dan

Sportnet • četvrtak, 29.03.2012.
Jako dobar loš dan

Proteklog tjedna odigrana su čak dva kola MAXtv Prve lige, što naravno znači da ste u jednom tjednu mogli do dvije tjedne nagrade bet-at-home.com Managera. Za nekog paradoks, nekome je bio dodatni užitak, jer dvaput je dvaput.

Pred nama je već 24. kolo bet-at-home.com Managera, na dupla zadovoljstva iz proteklog tjedna možete zaboraviti, a pitanje je budu li svi prvoligaši imali užitak igranja, s obzirom na aktualne suspenzije. Izgleda kako su se gotovo svi klubovi urotili protiv vas, kako vam maksimalno žele otežati posao sastavljanja momčadi. No, najvažnije je da ne odustanete, jer u ovim uvjetima prepoznaju se pravi igrači, poznavatelji prilika u MAXtv Prvoj ligi.

U regularnom 23. kolu bet-at-home.com Managera dobar dan je imala ekipa "loš dan", koja je za samo jedan bod nadvisila svoju konkurenciju. Odlično izdanje povratnika Ibaneza, najkorisnijeg igrača jesenskog dijela sezone, koji je uz pregršt bodova i kapetansku traku bio jedan od glavnih razloga pobjede. No, bili su tu još i Kreilach, pa Sharbini i Vukušić, koji su pokoji bod ugradili u uspješan "loš dan".

Ono odgođeno, zbog polarnih uvjeta na stadionima i terenima, prvo proljetno kolo, odigrano je također proteklog tjedna. No, iako je hrvatskim prvoligašima dvostruki program u jednom tjednu bio šok za organizam, jer nisu oni Englezi da za iste novce dva puta tjedno oblače kopačke i opremu, igračima bet-at-home.com Managera protekli tjedan bio je k'o praznični, jer su mogli dodatno uživati u slaganju momčadi, ali i zbrajanju osvojenih bodova.

Ekipa "dc1" odlično je isplanirala raspored, najbolje iskoristila dodatno vrijeme i odgođenom kolu zasjala punim sjajem. Solidnih 76 bodova, uz odličnu predstavu Beqiraja, koji je u dva navrata tresao protivničku mrežu, ali i Čopa, koji je kapetanski zabio pogodak i udijelio asistenciju. Bio je tu i Vukušić dvostruki strijelac, a šteta bi bilo zaboraviti i zapostaviti učinak Šovšića, ali i braniča Luke Marića i Ivana Fuštara, koji su odigrali odlične utakmice za svoje klubove, prikupili brdo bodova za naše igrače, a gotovo nikada nemaju priliku biti spomenuti i istaknuti. "dc1" se pobrinuo za njihov izlazak iz anonimnosti.

U ukupnom poretku, kao i obično, još veća gužva i borba. Između prvog i petog samo je sedam bodova razlike, a čelno mjesto s njih 259 drži "HNK Rijaeka", koja s obzirom na naziv i koje slovo viška, možda odaje kako se i sam Volpi uključio u bet-at-home.com Manager. Ekipa "dorian 1" za vodećim zaostaje samo dva boda, kao i "Pula", koja potvrđuje teoriju u kojem dijelu Hrvatske se trenutno igra najbolje.

Što se tiče ukupnog poretka igrača Ibanez je s 14 bodova u zadnjem kolu ponovno odmaknuo pratiteljima Sharbiniju i Kelavi. Argentincu se u posljednjem kolu uspio po učinku približiti Mario Musa, koji je za Lokomotivu odigrao odličnu utakmicu, ali i Dinamov Alispahić, koji kod novog trenera dobiva sve više prilike pa bi prema tome možda mogao dobiti i kod vas. Hajdukov Caktaš i Zagrebov Štiglec bili su također marljivi u skupljanju bodova, a nakon dugo vremena priliku je dobio, ali i iskoristio Tomečak, no, za njega je pitanje kada će ponovno dobiti novu šansu da dokaže svoje vrijednosti.

Svim igračima bet-at-home.com Managera bit će važna obavijest da zbog kartona pravo nastupa nemaju Anas Sharbini (Hajduk), Plazanić (Inter), Ademi i Brozović (Lokomotiva), Rogač (Lučko), Datković i Švrljuga (Rijeka), Pelaić i Kolinger (Zagreb).

Za novo kolo bet-at-home.com Managera morate biti spremni već u petak, jer Osijek gostuje kod Intera, a Zagreb igra u Kranjčevićevoj ulici sa Zadrom. Karlovac će možda ugostiti Lučko, a Slaven Belupo Hajduk, no vjerujemo kako ova igra živaca sa suspenzijama neće utjecati na odigravanje utakmica. Cibalia dočekuje Varaždin, Dinamo igra derbi na Maksimiru s Lokomotivom, dok će Split razigrati sa Šibenikom, a Istra 1961 će svoju fantastičnu proljetnu seriju pokušati nastaviti protiv najvećeg rivala, Rijeke.

SuperSport HNL

1Dinamo 3461:25+3678
2Rijeka 3465:28+3771
3Hajduk 3447:23+2462
4Osijek 3458:43+1551
5Lokomotiva 3447:37+1050
6Varaždin 3439:43-442
7Gorica 3432:48-1638
8Istra 1961 3434:52-1838
9Slaven Belupo 3441:62-2133
10Rudeš 3416:79-637

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • spiro6329.03.2012. u 20:25
    Sharbini odmara ovo kolo
    spiro63
  • spiro6329.03.2012. u 20:22
    pa nikako da pogodim sa zamjenama
    spiro63