Nogomet

Krklec pronašao angažman u BiH

Josip Piršljin • petak, 30.03.2012.
Krklec pronašao angažman u BiH
Foto: Martina Japundžić

Denis Krklec, bivši vratar Varaždina, pronašao je novi klub u kojem će braniti do kraja sezone. Njegove usluge koristit će bosanskohercegovački prvoligaš Travnik, prenosi portal eVaraždin.

Nakon odlaska iz Varaždina, Denis Krklec je uspio pronaći novi klub u kojem će nastupati do kraja tekuće sezone. Premda je do kraja bosanskohercegovačke Premijer lige ostalo samo 12 kola, angažirao ga je Travnik koji se nalazi u nezavidnom položaju.

Travnik je trenutno 14. na ljestvici sa samo jednim bodom više od Kozare koja se nalazi u zoni ispadanja. Krklec će tako imati zadaću pomoći svom novom klubu da osigura ostanak u najjačem razredu bosanskohercegovačkog nogometa.

Krklec je napustio redove varaždinskog prvoligaša ove zime zbog financijskih poteškoća, no od tada je bio bez kluba. Pokušao je naći novog poslodavca u Kazahstanu, ali to se nije realiziralo, te se odlučio na selidbu u susjednu Bosnu i Hercegovinu.

Potpisom ugovora s Travnikom bivši varaždinski vratar je postao drugi najskuplji igrač bosanskohercegovačke Premijer lige. Ispred njega je po vrijednosti samo Zajko Zebe koji brani boje lidera prvenstva, sarajevskog Željezničara.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.03.2012. u 17:37
    Jel ovo s konja na magarca ili s magarca na magarca ?
    Obrisan korisnik
  • Zinedine_Zidane30.03.2012. u 17:36
    Jedan od najsmješnijih golmana koje sam u životu vidio.
    Zinedine_Zidane