Nogomet

CR: "Real na dobrom putu prema duploj kruni"

Ante Zovko • utorak, 03.04.2012.
CR: "Real na dobrom putu prema duploj kruni"
Foto: EPA

Nakon 3:0 u Nikoziji u Real Madridu praktički više ne razmišljaju u smislu da je polufinale Lige prvaka upitno. Do finala, upozorava branič Kraljevskog kluba Pepe, dug je put.

Real bi u srijedu trebao odraditi rutinski posao protiv APOEL-a kojem je u prvoj četvrtfinalnoj utakmici postigao tri gola i jednom nogom kročio u polufinale.

Ako sve prođe po očekivanjima, Real bi se u polufinalu ogledao s Bayernom, a moguće je minhensko finale s Barcelonom. Pepe tvrdi da igrači ne razmišljaju o 19. svibnju na Allianz Areni.

"Jako je dug put pred nama do finala Lige prvaka. Moramo se koncentrirati na našu igru i protivnike kojima se suprotstavljamo", rekao je na konferenciji za novinare dan uoči uzvrata s Cipranima. "Ako dođemo do finala, tada ćemo o njemu razmišljati. Naravno da se nadamo da ćemo to ostvariti. Momčadi ide jako dobro u ovom trenutku i tako moramo nastaviti."

Portugalski branič ne vidi ništa sporno u tome što je često suspendiran zbog kartona. Propustio je dvije posljednje utakmice Primere upravo iz tog razloga.

"Svi griješimo i mislim da nijedna moja pogreška ne dovodi u pitanje moju izvedbu u dresu Reala. Branim boje svog kluba tijelom i dušom i činim to zbog navijača koji nas dolaze gledati."

Njegov sunarodnjak Cristiano Ronaldo otišao je korak dalje. Smatra da Real može do oba trofeja za koja se još natječe ove sezone.

"Postigli smo vrlo važan rezultat u gostima. Naravno, svašta se može dogoditi u nogometu, a nama je potrebno još deset posto kako bismo dovršili posao", komentirao je za službene Realove stranice utakmicu u srijedu s APOEL-om. "Ne želimo propustiti ovu veliku priliku za plasman u polufinale. Na pravom smo putu za osvajanje Lige prvaka i Primere", poručio je.

Napadač Reala ove sezone opet obara rekorde. U 51 utakmici ove sezone za klub i reprezentaciju dao je 53 gola.

"Dobro mi ide u Realu posljednje dvije i pol godine. Igram na visokoj razini i tako želim nastaviti", rekao je. "U ključnim trenucima učimo najviše o sebi, a istodobno vidimo koliko daleko možemo dogurati u životu. Ovo je vrijeme kad otkrivate velike igrače i najbolje ljude."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.04.2012. u 23:28
    ronaldo ne zanima nas kak ti igraš na pesu, gleda se stvarni život
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.04.2012. u 23:05
    a kaj da veli? predajemo se?pa normalno je da želi osvojiti duplu krunu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.04.2012. u 20:24
    da,velik igrač i ima dobar smisao za humor
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.04.2012. u 18:28
    jako velik igrač..mozemo mi pricati sta hocemo :)
    Obrisan korisnik