Nogomet

Diego želi natrag u brazilski dres

Josip Piršljin • četvrtak, 12.04.2012.
Diego želi natrag u brazilski dres
Foto: Dejan Popek

Veznjak Atletico Madrida i bivši brazilski reprezentativac Diego izjavio je kako se nakon nekoliko godina pauze ponovno želi vratiti u nacionalnu vrstu pod vodstvom Mane Menezesa.

Brazilac Diego već četiri godine nije odigrao niti jedan susret za svoju reprezentaciju, no želi to promijeniti. Dolaskom na Vicente Calderon karijera mu je u usponu, a smatra kako dobre igre u Atleticu mogu natjerati brazilskog izbornika Manu Menezesa da ga se sjeti.

"Reprezentativna karijera je uvijek izazov. Atletico Madrid igra odličnu sezonu i ja sam potpuno koncentriran. Uvjeren sam, ukoliko nastavim ovako igrati, da ću dobiti novu priliku u momčadi Brazila", optimističan je bio igrač Wolfsburga na posudbi.

27-godišnji veznjak za seniorsku ekipu Brazila odigrao je ukupno 33 utakmice, a pritom je zabio četiri pogotka. Za nacionalnu vrstu debitirao je još u travnju 2003. godine u prijateljskom dvoboju s Meksikom, a zadnji put je u brazilskom dresu nastupio u rujnu 2008. protiv Bolivije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Diego je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Santos, Porto, Werder i Juventus prije nego što je pristupio Wolfsburgu otkud je otišao na posudbu u madridski Atletico. Ove je sezone za sastav Diega Simeonea odigrao 24 susreta, a u strijelce se upisivao u tri navrata.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.04.2012. u 22:22
    i sammir bi sine....
    Obrisan korisnik