Nogomet

Srna: "Moramo osvojiti prvenstvo i Kup"

Ante Dubravac • utorak, 17.04.2012.
Srna: "Moramo osvojiti prvenstvo i Kup"
Foto: Davor Sajko

Nogometaši Šahtara slavili su na gostovanju kod Zorje rezultatom 5:1, a posljednji pogodak zabio je iz slobodnog udarca hrvatski reprezentativac Darijo Srna.

Potpuno izjednačena borba za naslov prvaka vodi se u Ukrajini između Šahtara za koji nastupaju Darijo Srna i Eduardo Da Silva te kijevskog Dynama čije boje brani Ognjen Vukojević.

Šahtar je do novih bodova došao u sklopu 27. kola pobjedom protiv Zorje: "Domaćinima su bili potrebni bodovi, ali smo ih smirili s dva brza pogotka. Iako su domaći nogometaši imali neke prilike u oba poluvremena mislim da smo odigrali vrlo dobro," izjavio je Srna za službenu klupsku stranicu.

U 77. minuti peti pogodak za svoju momčad postigao je upravo kapetan koji je prekrasno izveo slobodan udarac s 25 metara: "Gotovo u svakoj utakmici imam bar po jednu takvu priliku i sve je stvar koncentracije i samopouzdanja."

Tri kola prije kraja prvenstva Šahtar i Dynamo potpuno su izjednačeni na ljestvici sa po 70 bodova: "Obje momčadi imaju težak raspored, ali mi moramo osvojiti prvenstvo i Kup," zaključio je Srna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.04.2012. u 15:16
    Dynamo nije nimalo loš, ali Šahtar osvaja duplu krunu.
    Obrisan korisnik
  • Dinaminjo17.04.2012. u 11:18
    Šteta što ne igraju sa Illichivetsom..
    Dinaminjo