Nogomet

Još samo četiri kola

Sportnet • petak, 20.04.2012.
Još samo četiri kola

Nemojte misliti kako imate još puno vremena za dokazivanje svog nogometnog znanja. Bliži se kraj MAXtv Prve lige pa tako i bet-at-home.com Managera. Još imate četiri prilike osvojiti titulu menadžera tjedna, naravno, uz pripadajuću nagradu. Borba za titulu najbolje ekipe i dalje je žestoka i o ukupnom pobjedniku vjerojatno će se odlučivati u posljednjem kolu, što nije slučaj s nogometnom akcijom na hrvatskim travnjacima.

Još malo pa gotovo! Nema više, još su samo četiri kola bet-at-home.com Managera, kada ćemo saznati tko je najbolji menadžer, koja je ekipa najbolja, tko je glavni gazda hrvatskog nogometa. Naravno, njegov dnevni boravak, krasit će novi LCD televizor, glavna nagrada našeg sponzora, kladionice bet-at-home.com.

Bacivši pogled na trenutno stanje ukupnog poretka, ekipa "HNK Rijaeka" uhvatila je laganu prednost pred samu završnicu. Kartonska kutija LCD televizora već je u rukama njihova menadžera, ali prvi pratitelj, zahuktala "lokomotiva", kod kojeg je daljinski upravljač, zaostaje samo osam bodova, dok ostatak ekipe u potjeri ima baterije, kablove. Dakle, ništa još nije riješeno, jer prvih 15 pozicija razdvaja 20 bodova, a svi igrači vrlo dobro znaju kako se u jednom kolu može situacija promijeniti i koliko je još puno bodova u igri.

U proteklom, 26. kolu bet-at-home.com Managera, za razliku od ukupnog poretka, najbolje se u tjednom obračunu snašao "zadar", koji je prikupio 66 bodova, pet više od drugoplasirane ekipe "peta rijeka".

Pod kapetanskom trakom Ante Ercega, uz fantastičan učinak nepoderivog Hrvoja Štroka, ali i Petra Tomića, koji su se istaknuli i golovima i asistencijama. Davor Vugrinec 127. pogotkom ušao je u povijest MAXtv Prve lige, no, "zadar" će njegov golgeterski doprinos iz ovog kola sigurno zapatiti i zbog doprinosa u tjednoj nagradi kladionice bet-at-home.com. Vukušić, Vrsaljko i Vitaić također su ugradili pokoji bod u uspjeh, dok su posao dovršili Čop, Caktaš, Pavlović i vratar Kelava.

Proteklog tjedna briljirao je Cibalijin Petar Tomić, koji je za svoju predstavu nagrađen sa zasluženih 14 bodova. Nije niti legendarni Hrvoje Štrok bio gotovo ništa puno slabiji s 11 prikupljenih bodova, dok je u Vinkovačkom rasturanju Šibenika sudjelovao i Koledić, koji je također prikupio dvoznamenkasti iznos i svojim igračima koji su mu ukazali povjerenje priskrbio deset bodova. U ukupno poretku učinka igrača prednjači i dalje Ibanez, daleko iza su Kelava, Vida i Anas Sharbini, no, njima je svima zajedničko kako su u završnici sezone sve, samo ne učinkoviti i na njihov bodovni učinak baš se i ne može pretjerano računati.

Što se tiče rasporeda, ono što vam je najvažnije, Osijek neće gostovati u Varaždinu pa stoga svoje ekipe prilagodite tom podatku, jer inače: no points for you. Davitelj Dinamo, nakon plasmana u finale Kupa, gostuje kod davljenika Rijeke, Hajduk će ugostiti Lučko, dok će u borbi za Europu Slaven Belupo gostovati kod Šibenika, a Split u Puli kod Istre 1961.

Prema tome, pažljivo složite svoje ekipe, pripazite na sve zamke koje vam donosi MAXtv Prva liga, na koje ste se vjerujemo već naviknuli, u novom, 27. kolu bet-at-home.com Managera.

SuperSport HNL

1Dinamo 3461:25+3678
2Rijeka 3465:28+3771
3Hajduk 3447:23+2462
4Osijek 3458:43+1551
5Lokomotiva 3447:37+1050
6Varaždin 3439:43-442
7Gorica 3432:48-1638
8Istra 1961 3434:52-1838
9Slaven Belupo 3441:62-2133
10Rudeš 3416:79-637

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!