Rukomet

Osječani posljednja prepreka za Vidovec Bios

Sportnet • četvrtak, 26.04.2012.
Osječani posljednja prepreka za Vidovec Bios
Foto: Ivana Strahija

Vidovec Bios u subotu u 19 sati ima posljednji izazov na putu do prvog mjesta 1. HRL. Uvjerljivom pobjedom u Đakovu osigrana je Premier liga, i to u "dvokoraku" od prije dvije sezone, kada je klub bio u 2. HRL. Pobjeda protiv Osijeka osigurala bi im i prvo mjesto na tablici, ispred Medveščaka...

U redovima vidovečkog rukometnog kluba vlada trenutno veliki optimizam, temeljen na posljednjim pobjedama, nad Medvjedima te u Đakovu.

Organizatori spremaju novu veliku rukometnu feštu, za subotnji susret protiv Osijeka, koji će se igrati u 19 sati, te pozivaju sve navijače da dođu i pozdrave nove premijerligaše.

Stručni stožer se ozbiljno priprema za ovu utakmicu, jer Osijek je u nastavku sezone jedna od najuspješnijih ekipa. "Želimo nastaviti u stilu od prošlog tjedna, dakle pobjedom. Znamo da igramo protiv dobro pripremljene, mlade momčadi, koju vodi moj dobar poznanik Silvio Ivandija. Stoga pretpostavljam da će biti i taktičkog nadmetanja", kazao je trener Vidovec Biosa Saša Kuček, no nije želio otkriti previše detalja.

S obzirom na širinu igračkog kadra, ima mogućnosti i za određene taktičke zamke za Osječane. "Vjerujem u moje dečke i siguran sam da ćemo imati pristup koji već postaje polako automatiziran, maksimalan u svakoj utakmici. Uvjeren sam da će biti dobra utakmica i da ćemo bodreni našim navijačima, na kraju stići do pobjede", zaključuje Saša Kuček.

Susret u Vidovcu počinje u 19 sati, a nakon Osijeka, rukometaše Biosa i u idućem kolu očekuje utakmica na domaćem terenu, kada u Vidovec dolazi Mladi rudar iz Labina.

Rukomet, 1. HRL, 24. kolo, Vidovec Bios – Osijek (28.04.2012; 19:00)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!