Nogomet

Prvomajski vikend i tjedan najbolje je iskoristio - radnik

Sportnet • petak, 04.05.2012.
Prvomajski vikend i tjedan najbolje je iskoristio - radnik
Foto: Davor Sajko

Samo lagani pogled na ukupni poredak bet-at-home.com Managera daje naslutiti kakva će se borba voditi za osvajanje titule najbolje ekipe, najboljeg poznavatelja hrvatskog ligaškog nogometa. Ne kaže se uzalud napad dobiva utakmice, a obrane donose naslove. Zato, nakrcajte svoju ekipu braničima i čekajte posljednji sudački zvižduk za žetvu bodova...

U posljednja dva kola bet-at-home.com Managera vidjet ćemo više akcije nago na hrvatskim nogometnim travnjacima. Bitka za prvaka je odlučena, pozicija broj dva se zna, dok o ispadanju u niži rang, osim sigurnih putnika Varaždina, Karlovca, Šibenika i Lučkog, ne moraju brinuti niti Inter, Istra 1961, Zadar, a najmanje Osijek. Zainteresiranih drugoligaša za napredak u elitni razred hrvatskog nogometa nema pa je maltene sve, osim još male mogućnosti da Split u nekoj teoriji prestigne Slaven i plasira se u Europu, odlučeno.

No, u bet-at-home.com Manageru ono najvažnije još nije odlučeno pa ako vam i prvenstvo možda nije zanimljivo, borba za glavnu nagradu našeg sponzora, kladionice bet-at-home.com, LCD televizor, prikovat će vas uz 'uzbuđenja' u posljednjih 180 prvoligaških minuta uzbuđenja.

"BALVANI" su proteklog tjedan pomeli svoju konkurenciju, a čak ga i vrhunski učinak Vukušića, Vrsaljka, Vidića, Andreja Kramarića ili Peroševića, koji su svi zajedno skupili bod manje od Ive Smoje nije zaustavio na putu do pobjede. Izuzetno raspoloženi Čop drugi KramarićMirko pa Pavličić, Rodić i kapetan, a tko drugi nego, Sammir spasili su stvar te mu donijeli titulu tjednog pobjednika bet-at-home.com Managera, ali i pripadajuću nagradu.

Kad stane Ibanez nastavi Pivarić. Što se to sprema u maksimirskoj kuhinji, kada su lijevi bekovi najpotentniji igrači momčadi. Većinu sezone rasturao je Argentinac konkurenciju, trpajući golove, asistirajući, a kada ga je iz sastava izgurao Čačićev liebling Pivarić, kao da se ništa nije primijenilo. Golovi i asistencije i dalje se pišu, a 'blago onom tko ga ima', jer je Pivarić u prošlom kolu prikupio 14 bodova, a sa 102 ukupno uletio u 'top šest' najboljih igrača po ukupnog poretka. Iza vodećeg Ibaneza smjestio se Kelava, tu je još jedan obrambenjak Vida, dok Beqiraju, kao Uljez društvo pravi Hajdukov Anas Sharbini, koji je odlučio odmoriti od naporne sezone pa više da gotovo i ne oblači svoju sportsku opremu.

Prvomajski tjedan i vikend iza nas izuzetno inspirativno djelovao je na našu ekipu prigodnog naziva "radnik". U blagdanskom raspoloženju, uz grah, kobasice i poneku pivicu, makar bila i bezalkoholna, manager "radnika", sindikalac i poslodavac u jednom, mudrom i pametnom politikom preuzeo je ukupno vodstvo, pred posljednja dva kola. Iako samo pet bodova viška ispred drugoplasirane zahuktale "lokomotive" ne garantira apsolutno ništa, psihološka prednost mogla bi biti ključna za ukupni trijumf.

U 29.kolu bet-at-home.com Managera igrači Hajduka moći će se i službeno ne pojaviti na utakmici.Naime, raspored im donosi Varaždin, koji je ionako već na godišnjem, tako da splitska publika napokon neće morati slušati bezidejna opravdanja loših predstava njihovih ljubimaca. Dinamo će se za uzvrat finala Kupa spremati u poznatom, polufinalnom okruženju iz tog natjecanja, u Kranjčevićevoj kod Zagreba, dok Osijek formu za maksimirski uzvrat brusiti kod Šibenika. Slaven će kod bogate, ali siromašne duhom, Rijeke tražiti potvrdu treće pozicije i plasmana u Europsku ligu, dok Split protiv Intera vreba svoju priliku za vađenje putovnica iz ladica u idućoj sezoni.

Svim ostalima sudionicima želimo ugodan proljetno-ljetni vikend, pogotovo Čuljku i Mazaloviću iz Cibalije, Stepčiću i Tadejeviću iz Rijeke, Dinamovcu Krstanoviću, Karlovčaninu Rukavini, Komorskom iz Lokomotive, Osječaninu Kurtoviću, Puriću iz Slavena te Splitovcu Ercegu. pametno prikupljenim žutim kartonima uljepšali su si vikend nakon prvomajskog praznika te su mogli produljiti svoj zasluženi odmor.

Za vas dragi igrači bet-at-home.com Managera nema odmora. Još 180 minuta do završetka poziva na opću mobilizaciju, titule najboljih bit će bogato nagrađene, stoga nemojte propustiti složiti svoju pobjedničku ekipu.

SuperSport HNL

1Dinamo 3461:25+3678
2Rijeka 3465:28+3771
3Hajduk 3346:22+2461
4Osijek 3458:43+1551
5Lokomotiva 3345:36+947
6Varaždin 3439:43-442
7Gorica 3432:48-1638
8Istra 1961 3333:51-1837
9Slaven Belupo 3340:60-2033
10Rudeš 3416:79-637

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!