Zimski sportovi

Predatorsi "love" izjednačenje, a Coyotesi prvu meč loptu

Vedran Babić • petak, 04.05.2012.
Predatorsi "love" izjednačenje, a Coyotesi prvu meč loptu

U petak će se u NHL-u odigrati samo jedna utakmica i to ona između Nashville Predatorsa i Phoenix Coyotesa u polufinalu Zapada. Coyotesi traže "podebljanje" svoje prednosti na 3-1, a Predatorsi izjednačenje i potpunu neizvjesnost u narednim utakmicama...

Nashville Predators - Phoenix Coyotes (1-2)

U srijedu Predatorsi su ostali "živi" nakon što su na svom ledu pobijedili 2:0 i tako smanjili vodstvo Coyotesa na 2-1, no ukoliko ne pobijede i u petak, naći će se u velikim, još većim problemima. Phoenix bi u tom slučaju imao priliku iskoristiti svoju prvu meč loptu u ponedjeljak pred svojim navijačima.

Trener Predatorsa Barry Trotz odlučio je da će od prve minute susreta krenuti s istim sastavom kao i u trećoj utakmici. Isto tako potvrdio je da neće računati na "neposlušne" Radulova i Kostitsyna, a doznaje se i da je nastup Halischuka dvojben.

"Utakmica će diktirati način igre. Ponekad morate igrati kako vam utakmica nalaže, a kada to odbijete, počet ćete griješiti kao što smo mi griješili u Phoenixu. Ako ne iskoristite vlastite prednosti, suparnici će to znati kazniti", izjavio je Trotz.

Njegov kolega na suprotnoj strani Dave Tippett svjestan je da njegovu momčad i njega čeka neizvjesna utakmica. "Ako niste spremni igrati takvu utakmicu, onda nemate šansu za pobjedu. Ukupnog pobjednika odlučit će onaj tko odigra prave akcije u pravo vrijeme, onaj tko uspije stvoriti kontre i onaj tko uspije skupiti obrane. Nadam se će naši momci uspjeti "izgurati" do kraja."

Tippett je najavio da bi početni sastav mogao bi identičan onome iz prethodne utakmice, ali isto tako nije "prekrižio" Korpikoskija, koji je zbog ozljede propustio prošle dvije utakmice.

Podsjetimo, obje momčadi traže svoje prvo konferencijsko finale u povijesti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!