Nogomet

Simeone: "Utakmica koja puno znači za španjolski nogomet"

Ante Dubravac • utorak, 08.05.2012.
Simeone: "Utakmica koja puno znači za španjolski nogomet"
Foto: EPA

Pred nogometašima Atletico Madrida je veliko finale Europske lige u kojem će snage odmjeriti s Athletic Bilbaom o kojem Diego Simeone ima izuzetno visoko mišljenje.

Nogometaši Atletico Madrida i Athletic Bilbaa u srijedu, 9. svibnja s početkom u 20:45 sati u Bukureštu će odlučit tko će odličnu europsku sezonu okruniti s peharom pobjednika Europske lige.

"Athletic je momčad koja igra visokim intenzitetom, direktan i brz nogomet. Hrabro se postavljaju i ne boje se igrati svoju igru čak i na gostovanjima," izjavio je u najavi finalnog dvoboja trener Atletica Diego Simeone.

Simeone posebno cijeni rad svog sunarodnjaka Marcela Bielse: "Poznavajući njihovog trenera znam da s jednakim angažmanom ulaze u svaku utakmicu bila ona prijateljska ili finale poput ovog u srijedu."

"Morat ćemo biti kompaktni i brzi, te bolje fokusirani nego na zadnjim susretima u Primeri. Obje momčadi se izuzetno dobro poznaju iz nacionalnog prvenstva, a ova je utakmica puno znači za cjelokupan španjolski nogomet," zaključio je Simeone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!