Nogomet

Simeone: "Falcao je primjer ostalima, a Diego čini razliku"

Ante Dubravac • četvrtak, 10.05.2012.
Simeone: "Falcao je primjer ostalima, a Diego čini razliku"
Foto: EPA

Nogometaši Atletico Madrida s uvjerljivih 3:0, slavili su u finalu Europske lige protiv Athletic Bilbaa i tako došli do svoga petog naslova pobjednika ovoga natjecanja.

Nakon što su 2010. godine u finalu savladali Fulham nogometaši Atletico Madrida na krilima sjajnog Kolumbijca Radamela Falcaa došli su do novog pehara za osvajače Europske lige.

Nakon susreta trener Atletico Madrida Diego Simeone nije mogao sakriti oduševljenje činjenicom da je isti trofej osvojio i kao igrač i kao trener: "Kada ste igrač onda ste na terenu i možete nešto učiniti dok kao trener morate ostati smireni cijelo vrijeme.""

Posebno je istaknuo dva imena u svojoj momčadi: "Falcao je zaboravio sve što je učinio prošle sezone i ponovo se krenuo dokazivati. Divim mu se kao osobi, on je primjer, a što se njegovih ambicija tiče ne postoji gornja granica. Diego je igrač koji čini razliku. Nadam se da će ostati s nama i iduće sezone."

Njegov kolega na klupi Athletica Marcelo Bielsa nije imao objašnjenja za lošu predstavu: "Ovakav rezultat nismo očekivali. Pokazalo se da je velika razlika između onoga što smo mislili da možemo i onoga što smo prikazali."

Bielsa je na sebe preuzeo odgovornost za poraz: "Željeli smo igrati našu igru, ali nismo uspjeli i osobno se osjećam najodgovornijim. Situacija na terenu išla je u korist Atletica iako smo imali i mi svoje prilike, ali nismo uspjeli postići pogodak," zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.05.2012. u 12:26
    Ne kažem ja da je Diego loš, nego jednostavno ne čini razliku.. da je sinoć Diego igrao za Bilbao svejedno bi Atletico Madrid pobjedio. Falcao je taj koji čini razliku.
    Obrisan korisnik
  • Mithrandir10.05.2012. u 11:28
    Glavu gore Baski, možete biti samo ponosni......
    Mithrandir
  • zdeso10.05.2012. u 11:13
    Nije uspio u Juventusu radi svoje lude glave,a to da je odlican igrac nemoze niko osporit
    zdeso
  • Obrisan korisnik10.05.2012. u 10:48
    Nije uspio u Juventusu, ali to ne znači da nije bio igrač odluke, uz još neke, u europskom pohodu.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.05.2012. u 10:34
    Hm ne bi se složio s naslovom, vidio sam kako Diego donosi razliku u Juveu i Wolfsburgu.. Onaj tko donosi razliku je Falcao, a u cijeloj priči je jako bitan i Adrian Lopez koji je živa napast, pa ako dupliraš Falacaa unakazit će te Adrian.. Šuška se da će u Barcu taj Adrian... [više na forumu]
    Obrisan korisnik