Nogomet

Raul odabrao klub za nastavak karijere

Borna Rupnik • nedjelja, 13.05.2012.
Raul odabrao klub za nastavak karijere
Foto: EPA

Raul Gonzalez Blanco, legenda Real Madrida, karijeru će nastaviti u momčadi Al Sadda. Odluka je pala između ostalog i u svjetlu Španjolčeve želje da više vremena provede sa svojom obitelji...

"Imam još dovoljno samopouzdanja za nastup u nekoj od najjačih liga, ali želim priliku da više vremena provedem sa svojom obitelji. Zato ću izabrati manje zahtjevnu ligu", najavio je 34-godišnji Raul objavljujući kako će na kraju sezone napustiti svoj Schalke, istaknuvši da će sigurno otići iz Europe.

Izabrao je Katar i momčad Al Sadda, koja je potvrdila kako će ga tijekom nedjelje i službeno predstaviti kao novog igrača. Španjolski napadač, jedna od ikona Real Madrida, dogovorio je jednogodišnju suradnju sa svojim novim poslodavcem.

Raul je u Real Madridu u 741 nastupu upisao 323 gola, a za Schalke je dodao još 28 pogodaka te pomogao plasmanu momčadi iz Gelsenkirchena u Ligu prvaka.

Za španjolsku je reprezentaciju postigao 44 gola u 102 nastupa. S obzirom na status koji je sjajni Raul stekao i u Španjolskoj i u Njemačkoj, Al Sadd je sigurno pronašao igrača od kojega će uistinu moći mnogo naučiti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.05.2012. u 16:43
    Veliki igrač i velika karijera-Sasvim normalno u mirovinu u Katar
    Obrisan korisnik
  • snoopy13.05.2012. u 12:41
    očekivo sam da će u MLS
    snoopy
  • Obrisan korisnik13.05.2012. u 12:28
    ...s obzirom da su prilično slični...
    Obrisan korisnik
  • Balthazar13.05.2012. u 11:48
    Kaj su svi ovi na slici njegovi :) !
    Balthazar