Nogomet

Viana pozvan umjesto Martinsa, Klose i dalje upitan

Ante Dubravac • četvrtak, 24.05.2012.
Viana pozvan umjesto Martinsa, Klose i dalje upitan
Foto: Davor Sajko

Kako se približava početak Europskog prvenstva tako se i pojavljuju problemi za pojedine izbornike. Zbog ozljede Euro propušta Carlos Martins dok je nastup Miroslava Klosea još uvijek upitan.

Portugalski izbornik Paulo Bento prisiljen je s popisa putnika za Europsko prvenstvo izbrisati člana Benfice Carlosa Martinsa te umjesto njega pozvati iskusnog reprezentativca Huga Vianu.

Martins, koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Granadi, već neko vrijeme ima problema s ozljedom i Bento je odlučio da ga više ne može čekati. Iako je prilikom objavljivanja popisa igrača na koje računa za Euro izbornik rekao da se Viana ne uklapa u njegovu viziju sada je ipak odlučio pozvati 29-godišnjeg igrača.

Zajedno s Portugalom u skupini B nalazi se Njemačka čijeg izbornika Joachima Löwa muči stanje napadača Lazia Miroslava Klosea. Naime on i dalje ne trenira s ostatkom momčadi zbog problema s bedrenim mišićem.

Zato je osmijeh na izbornikovo lice vratio član Real Madrida Mesut Özil koji je napokon odradio normalan trening i po svemu sudeći bit će spreman za prvu utakmicu koju Njemačka igra 9. lipnja upravo protiv Portugala.

EP 2012. - Skupina B

1Njemačka 35:2+39
2Portugal 35:4+16
3Danska 34:5-13
4Nizozemska 32:5-30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!