Nogomet

Schweinsteiger propušta prijateljsku utakmicu s Izraelom

Ante Dubravac • srijeda, 30.05.2012.
Schweinsteiger propušta prijateljsku utakmicu s Izraelom
Foto: Kristijan Komarica

Nakon neočekivanog poraza od Švicareske rezultatom 5:3 izabranici Joachima Löwa nastavljaju s pripremama za nastup na Europskom prvenstvu te posljednju prijateljsku utakmicu u kojoj će snage odmjeriti s Izraelom.

Posljednju provjeru prije prvog susreta na Europskom prvenstvu njemačka nogometna reprezentacija igra u četvrtak 31. svibnja protiv Izraela, a izbornik Joachim Löw ima manjih problema sa sastavom.

Zbog ozljede utakmicu će sigurno preskočiti Bastian Schweinsteiger: "Siguran sam da će Bastian biti i fizički i psihički dovoljno jak da ostavi sve ozljede koje je imao minule sezone iza sebe," rekao je Löw i dodao: "On trenutno odrađuje individualne treninge. Neću protiv Izraela koristiti potrošene igrače."

Izbornik još uvijek ima jednu veliku dvojbu: "Dvoboj protiv Izraela ću iskoristiti kako bih došao do spoznaje hoću li kapetana Philippa Lahma koristiti na desnom ili lijevom beku na Euru."

Ipak, Löw ne smatra da je rezultat protiv Izraela previše bitan: "Želimo dobar rezultat, ali euforija će rasti pred Euro bez obzira na ishod sraza s Izraelom," zaključio je.

EP 2012. - Skupina B

1Njemačka 35:2+39
2Portugal 35:4+16
3Danska 34:5-13
4Nizozemska 32:5-30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.05.2012. u 21:23
    Basitan baca na SS ovca pa ne smi Low židove uznemiravat tko zna na što bi pomislili.
    Obrisan korisnik