Nogomet

Bento: "Rezultat nije bio pošten, Portugal ne smije gubiti nadu"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 04.06.2012.
Bento: "Rezultat nije bio pošten, Portugal ne smije gubiti nadu"
Foto: EPA

Portugal je izgubio svoju posljednju pripremnu utakmicu od Turske, no izbornik Paulo Bento smatra da nije sve tako tmurno kako se čini...

Raspoloženju u portugalskom kampu prije početka Europskog prvenstva nije pomogao prijateljski poraz od Turske, 3:1, uz jedan autogol i promašeni kazneni udarac Cristiana Ronalda.

Izbornik Paulo Bento smatra kako konačni rezultat ipak nije realan pokazatelj odnosa snaga na terenu: "Rezultat nije bio pošten i mi moramo nastaviti vjerovati u ono što radimo na pripremama. Portugal ne smije gubiti nadu".

"Dobili smo fantastičnu podršku s tribina, makar je na kraju dana najvažniji uvijek rezultat", dodao je.

"Kada se izgubi utakmica, izgleda da je sve bilo pogrešno, a protiv Turske se ništa nije odvijalo kako bi trebalo. S obzirom na naš dobar ulazak u utakmicu, trebali smo prvi zabiti, a nismo realizirali svoje prilike niti nakon turskog vodstva. Pokušali smo ispraviti pogreške, ali s primljena tri gola ne možemo zanemariti svoje pogreške", zaključio je Paulo Bento.

Portugal će prvu utakmicu na Europskom prvenstvu odigrati protiv europskog doprvaka Njemačke.

EP 2012. - Skupina B

1Njemačka 35:2+39
2Portugal 35:4+16
3Danska 34:5-13
4Nizozemska 32:5-30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis04.06.2012. u 20:40
    nemaju oni neke igrace osim manekenke. mogu se nadati bezbolnom povratku doma. bento, imas pravo: turska vam je trebala uvaliti jos koji gol, rezultat je nepravedan!
    cameosis
  • Obrisan korisnik04.06.2012. u 19:23
    u grupi sa njemackom i nizozemskom te danskom koja ih je pobjedila u grupi mogu se nadat prolazu radi igrackih velicina ali kao momcad mi ne djeluju dobro
    Obrisan korisnik