Nogomet

Keane: "Modrić je fantastičan igrač koji nosi Hrvatsku"

Ante Dubravac • srijeda, 06.06.2012.
Keane: "Modrić je fantastičan igrač koji nosi Hrvatsku"
Foto: EPA

Kapetan irske nogometne reprezentacije Robbie Keane svjestan je da njegovu reprezentaciju čeka vrlo težak posao na Euru, a kao glavnu opasnost u prvom susretu izdvojio je Luku Modrića.

Bivši napadač Tottenhama i jedan od najiskusnijih članova irske nogometne reprezentacije Robbie Keane s nestrpljenjem čeka početak Europskog prvenstva. Kao i drugi njegovi suigrači i napadač LA Galaxyja ističe ulogu izbornika Giovannija Trapattonija.

"Izbornik točno zna što treba učiniti, dugo je u ovom poslu i osvojio je gotovo svaki trofej koji je mogao. Imamo najtežu skupinu na Euru, ali mi smo jači kada nismo u poziciji favorita," rekao je Keane.

Irska reprezentacija sastavljena je od dosta iskusnih igrača kojima je to dodatan motiv: "Očekuje nas jako težak posao na Euru, nitko niti ne pomišlja na ništa drugo. Mnogim igračima bi ovo mogla biti zadnja šansa na nekom velikom natjecanju i zato moramo zgrabiti tu priliku s obje ruke."

U prvom susreti Irce očekuje dvoboj protiv izabranika Slavena Bilića, a Keane posebno ističe ime svoga bivšeg suigrača Luke Modrića: "Modrić je fantastičan igrač koji nosi Hrvatsku. Kada on primi loptu, nešto se u napadu počne događati. Modrić je tip igrača koji svoje suigrače čini boljim igračima kada je u formi," zaključio je Keane koji se zahvalio i svim navijačima koji reprezentaciju na svakoj utakmici bodre u velikom broju.

EP 2012. - Skupina C

1Španjolska 36:1+57
2Italija 34:2+25
3Hrvatska 34:3+14
4Irska 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.06.2012. u 15:24
    "jača su imena i osvojili su sve dosada" ... aha onda zašto idemo uopće tamo? skinut gaće i predat se... jer tak je obično u nogometu ..jači uvijek pobijedi ..i ak je neš osvojio prije onda znači da netreba ni razmisšljat o dalje jer će sad sve osvojit ... bič please :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.06.2012. u 13:32
    Poznavajući naš mentalitet, ne bi me čudilo da izgubimo ili igramo neriješeno s ircima, a pobjedimo Španjolsku. Ne bojim se toliko Irske, ali bojim se što je to prva utakmica na prvenstvu i što će naši biti uplašeni. Sjetite se samo prve utakmice u... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.06.2012. u 13:18
    nisu vanzemaljci ali su jace repke i jace ime i osvojili su sve dosada
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.06.2012. u 11:54
    zasto remi sa talijaanima, zasto izgubit sto manje protiv .spanjolske?..zasto si stalno letvicu nisko postavljat? nisu oni vanzemaljci...a nismo mi estonija... idemo po pobjedu u svakoj i uspjet cemo napravit super rezultat.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.06.2012. u 11:03
    irska nam je jedina sansa, remi sa talijanima i sa spanjolcima da izgubimo sto manjom razlikom
    Obrisan korisnik