Zimski sportovi

U Predatorsima ne računaju na zvijezdu KHL-a

Ana Legradi • četvrtak, 07.06.2012.
U Predatorsima ne računaju na zvijezdu KHL-a
Foto: Davor Sajko

Prema navodima GM-a Nashville Predatorsa Davida Poilea povratnik u NHL Aleksandar Radulov nije na popisu klupskih želja za sljedeću sezonu.

Ruski napadač Aleksandar Radulov je 2008. godine napustio NHL iako je bio pod ugovorom i pridružio se ruskom Salavatu, a u ožujku ove godine se vratio u Nashville pred doigravanje. U ključnom dijelu sezone za Nash je upisao jedan pogodak i pet asistencija u osam utakmica. GM David Poile je izjavio kako se nada da će Radulova u tradeu ponuditi nekoj drugoj momčadi ili mu dopustiti povratak u KHL.

Odličan start na početku doigravanja zasjenilo je ponašanje ruskog majstora u polufinalu Zapadne konferencije s Phoenix Coyotesima. Radulov je prekršio klupski kodeks zajedno s Andrejom Kostitsynom i zaradio utakmicu suspenzije u trećem susretu polufinala. Njegova momčad je u nastavku izgubila u seriji od pet utakmica. "Ako želi igrati u KHL-u, u redu, a ako želi igrati u nekoj drugoj NHL momčadi, spremni smo na trade", izjavio je Poile.

"Mišljenja smo da se trenutno ne uklapa u našu momčad. On je trenutno u pregovorima u KHL-u, ali još uvijek nije zatvorio sva vrata prema NHL-u. U kontaktu s određenim ljudima saznao sam da postoji interes NHL klubova", zaključio je Poile.

Za sada je GM New York Rangersa Glen Sather pokazao interes za ovogodišnjeg MVP-a ruske lige. Rangersi će sljedeću sezonu početi bez Mariana Gaborika zbog oporavka nakon operacije ramena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!