Nogomet

Keane: "Jedan igrač ne čini momčad, ali svakako pomaže, a Modrić diže cijelu Hrvatsku"

Borna Rupnik • četvrtak, 07.06.2012.
Keane: "Jedan igrač ne čini momčad, ali svakako pomaže, a Modrić diže cijelu Hrvatsku"
Foto: EPA

Irska napadačka uzdanica Robbie Keane raduje se prilici da odmjeri snage s tri jake reprezentacije. Izdvojio je Luku Modrića, no svjestan je da to nije jedina opasnost iz hrvatskih redova...

Robbie Keane, iskusni kapetan irske reprezentacije, najavio je dvoboj s Hrvatskima u prvom kolu skupine C Europskog prvenstva. Neke hrvatske igrače vrlo dobro pozna, kaže.

"Očigledno je da će ta utakmica biti teška, neke pojedince znamo - igrao sam s Modrićem, Kranjčarom i Ćorlukom. Drago mi je da ću ih opet vidjeti i nadam se da ću im stisnuti ruke nakon što osvojimo tri boda", izjavio je Keane za službene Uefine stranice.

Za Hrvatsku je imao dosta komplimenata, a sva tri suparnika u skupini bit će veliki izazov za njegovu Irsku: "Hrvati su stvarno dobra momčad. Vole dodavati, vole brzi protok lopte i neće nam biti lako. No, svi se radujemo što ćemo igrati protiv tri sjajne momčadi".

Poseban je naglasak Robbie Keane stavio na Luku Modrića, koga smatra prvom zvijezdom Bilićeve reprezentacije.

"Jedan igrač ne čini momčad, ali svakako pomaže, a Modrić je fantastičan i diže cijelu Hrvatsku. Upoznao sam ga u Tottenhamu te i tamo diže cijelu momčad. Svaki puta kada ima loptu stvara neku priliku, čini svoje suigrače boljima kada je u formi. Moramo pripaziti na njega, ali imaju Hrvati i drugih kvalitetnih pojedinaca", zaključio je Keane.

EP 2012. - Skupina C

1Španjolska 36:1+57
2Italija 34:2+25
3Hrvatska 34:3+14
4Irska 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.06.2012. u 10:10
    brzi protok lopte, ne znam baš.
    Obrisan korisnik