Ostali sportovi

Perković: "Nije važno u kojoj ga sam seriji bacila, glavno je da je letio"

Sportnet • petak, 08.06.2012.
Perković: "Nije važno u kojoj ga sam seriji bacila, glavno je da je letio"
Foto: Dejan Popek

Na natjecanju Dijamantne lige u norveškom Oslu, u bacanju diska za žene Sandra Perković osvojila je prvo mjesto s hicem od 64,89 metara.

To je treća pobjeda Sandre Perković zaredom i s četiri nova dijamantna boda u uvjerljivom je vodstvu s ukupno 12 osvojenih bodova. Drugo mjesto osvojila je Njemica Nadine Muller s 63,60 metara, dok je treća bila Kubanka Yarelis Barrios s hicem od 63,57 metara.

Sandra Perković je nakon nastupa izjavila: "Bilo je zanimljivo, malo sam bila umorna od ova dva prethodna natjecanja, ipak su bila na dalekim destinacijama i iscrpljena sam, ali ipak sam izdržala, nisam se dala".

"Zadovoljna sam sa 64,89 metara. Oslo je Oslo, i 2010. godine mi je poremetio prosjek, ali pobjeda je pobjeda. Nova četiri boda, kako ne bih bila sretna. Malo je bilo hladno, mene su mučili ženski problemi, ali odlično je. Otvorila sam sa 63 metra što je super, drugi također, pa je slijedio prijestup i onda vodeći hitac. Nije važno u kojoj ga sam seriji bacila, glavno je da je letio", dodala je.

"Umor me malo usporio i tehnički pobrkao, ali psiha je bila jaka, držala sam se. Trener Ivančić je sretan s obzirom na sve. Skupiti četiri boda i pobijediti i više je nego odlično. Drago mi je da sam bacala sa svima, bila je lijepa atmosfera. Jedino što mi je smetalo to što sam bacala dosta ranije nego inače, ali pošto u zadnje vrijeme ne znam u kojoj sam vremenskoj zoni, svejedno mi je, a možda malo i zbog publike jer volim pune stadione, ponesu me ljudi. Sutra se vraćam u Zagreb i onda idem na pripreme za Helsinki, moram nadoknaditi ono što sam izgubila u treningu", zaključila je pobjednica mitinga.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.06.2012. u 15:58
    Sandra Perković-disk Usain Bolt 100m =Nepobjedivi
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.06.2012. u 15:58
    Bravo Sandra
    Obrisan korisnik