Nogomet

Jelavić: "Srce mi se slama kada vidim probleme Rangersa"

Josip Tolić • utorak, 12.06.2012.
Jelavić: "Srce mi se slama kada vidim probleme Rangersa"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nakon pobjede protiv Irske u prvom kolu Europskog prvenstva, hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić u jednom je intervjuu komentirao trenutnu situaciju u svome bivšem klubu Rangersima istaknuvši da ga srce boli zbog nagomilanih dugova kluba iz Glasgowa.

Hrvatski reprezentativni napadač Nikica Jelavić još je jednom komentirao tešku situaciju u svom bivšem klubu, Glasgow Rangersima. Boli ga teško financijsko stanje kluba i izgledna propast.

"Stvari su se počele sjajno odvijati otkad sam potpisao za Everton, no imam mnogo suosjećanja za dečke u Rangersima. Ne mogu vjerovati što se zapravo dogodilo klubu otkad sam otišao", izjavio je za Record Sport.

Već više od desetljeća klub muku muči s dugovima, a početkom ove godine njegov se iznos popeo i na više od 75 milijuna funti. Postoji prijedlog dogovora s oštećenim stranama, no sve se češće u kuloarima spominje gašenje kluba i početak od najnižih grana.

"Još uvijek razgovaram s nekim igračima tamo, tako da znam što se događa i koliko im je bilo teško. Nevjerojatno je kako klub poput Rangersa može doći u ovakvo stanje."

"Žalosno je vidjeti ovo. Volim taj klub i njegove navijače. Srceparajuće je vidjeti probleme koji su nastali od mojega odlaska jer nikad neću zaboraviti što je Rangers učinio za mene. Da nije bilo tog perioda u Škotskoj, možda me ne bi bilo na ovom prvenstvu", istaknuo je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!