Nogomet

Ćorluka: "Tottenham će teško zadržati Modrića, a Euro je prilika da se vidi koliko je dobar"

Josip Tolić • četvrtak, 14.06.2012.
Ćorluka: "Tottenham će teško zadržati Modrića, a Euro je prilika da se vidi koliko je dobar"
Foto: Davor Sajko

Obrambeni igrač Hrvatske Vedran Ćorluka smatra kako će Tottenham platiti cijenu neuspjeha ulaska u Ligu prvaka odlaskom njihovih zvijezda, a pri vrhu liste je njegov suigrač iz reprezentacije Luka Modrić.

Desni bek hrvatske reprezentacije Vedran Ćorluka najavio je teško razdoblje za njegov matični klub Tottenham zbog neulaska u kvalifikacije za Ligu prvaka. Jedan od igrača čiji se transfer najčešće spominje je Luka Modrić.

"Svi znamo da će Spursima biti vrlo teško zadržati Luku jer neće igrati Ligu prvaka sljedeće sezone. On je jedan od najboljih igrača na svijetu i želi igrati u najvećem natjecanju. Koštat će Tottenhama što neće igrati u Ligi prvaka", izjavio je Ćorluka.

"Pratio sam priče o Modrićevu transferu i to je samo odraz toga kakav je igrač. Pokazao je vjernost ostavši u klubu prošle sezone kad ga su ga tražili drugi klubovi. Želim mu samo najbolje. Ovo je prvenstvo sjajna prilika za svakoga da vidi koliko je Luka dobar."

Nakon šestomjesečne posudbe u Bayeru iz Leverkusena ne misli se vraćati u London. "Proveo sam sjajno vrijeme među Spursima, no ne mislim da ću ostati tamo. Želim igrati i biti dio prve momčadi", istaknuo je Čarli. O idućem protivniku Hrvatske na Euru kaže: "Italija je vrlo dobra momčad. Gledali smo ih, najopasniji su De Rossi i Pirlo. Mogu stvoriti dobre prilike za gol".

EP 2012. - Skupina C

1Španjolska 36:1+57
2Italija 34:2+25
3Hrvatska 34:3+14
4Irska 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.06.2012. u 00:49
    Ja taj njegov genij uz najbolju volju ne vidim. Valjda ću morat završit HNS-ovu akademiju da uđem u te vrtoglave spoznajne sfere nogometa.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.06.2012. u 16:33
    ode rednap ode modric a za modricem vjerojatno i VDV adebayor se vraca u man city,a moga bi im i bale otic
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.06.2012. u 16:33
    konačno je i Redkamp pao
    Obrisan korisnik