Nogomet

EM_WiNNER_Croatia uopće ne zvuči loše

Sportnet • subota, 16.06.2012.
EM_WiNNER_Croatia uopće ne zvuči loše

Kako se rasplamsala akcija na nogometnim travnjacima u Poljskoj i Ukrajini tako je i sve uzbudljivije u bet-at-home.com Euro Fantasyju. Zaključeno je drugo kolo, no, vremena za uživanje i odmor nema previše. Ne zaboravite da vas uz roštilj u prirodi ili odlazak na plažu, očekuje i nova runda nogometnih uzbuđenja...

Mandžukić, Gomez, Džagojev i David Silva prve su violine u dosadašnja dva odigrana kola bet-at-home.com Euro Fantasyja. Iako su mnogi sumnjali kako mogu ponoviti dobre predstave iz prvog odigranog kola, pokazali su kako su u odličnoj formi i da su još bolja i isplativija investicija.

Nakon što je u prvom kolu pobjedniku bilo potrebno 60 bodova, u nastavku natjecanja igra na travnjaku, ali i u bet-at-home.com Euro Fantasyju se zaoštrila te je za mjestu na vrhu tjedno poretka trebalo skupiti čak njih 74...

No, na kakav ih je samo način skupila ekipa "EM_WiNNER_Croatia", koja je u foto-finišu bila bolja od ekipe "Funky United", s jednakim brojem osvojenih bodova.

Na vratima Lloris pa Coentrao, Lahm i Žirkov, u vezi su bili Srna, Young, Sneijder i Blaszczykowski i fenomenalni kapetan ove ekipe, Španjolac David Silva, koji je s dvije asistencije i pogotkom u potpunosti obilježio drugo kolo bet-at-home.com Euro Fantasyja. Napad su predvodili Aršavin i Mario Gomez, dvostruki strijelac za Njemačku protiv Nizozemske.

No, ne samo da je uzbudljiva borba iz kola u kolo, gdje su ponovno prve četiri ekipe bile smještene unutar samo jednog boda razlike, ukupni poredak pokazuje koliko ste se spremali za utakmice, koliko ste kvalitetno izabrali svoje ekipe, jer na vrhu su "Crveni Winston" i "ZUNZO9". Osvojile su po 128 bodova, na trećem mjestu je "Škafiškafnjak" sa 125 pa nam je to odličan pokazatelj kako će se do same završnice odvijati izjednačena i uzbudljiva borba za titulu najbolje ekipe.

Već spominjani Silva briljirao je u drugom kolu bet-at-home.com Euro Fantasyja s 14 osvojenih bodova, no bilo bi nepravedno zanemariti učinak ostalih igrača, koji su bili marljivi na travnjaku i tako za vas odrađivali posao. Nakon jedne velike nule u prvom kolu, Torres je odlukom španjolskog izbornika ipak dobio priliku i u drugom zaigrao čak od prve minute te Givenu utrpao dva komada, osvojio ukupno deset bodova i vratio se na naslovnice sportskih medija. No, za povratak na naslovnicu u bet-at-home.com Euro Fantasyju morat će se ipak još malo dokazati. Jer, lagano je zabiti Givenu, trebat će nadmudriti Pletikosu.

Još jedan napadač sigurno vas je iznenadio, ali nas nije. Bendtner je utrpao dva gola Portugalcima, ali niti to nije bilo dovoljno za pobjedu. Ipak, vama je donio punih deset bodova, ako ste ga stavili u igru...

Dobru i izuzetno efikasnu partiju ponovno je pružio Gomez, ali to nije neka vijest. Vijest je da je pogodak postigao Theo Walcott, a da s druge strane terena nije Hrvatska. Engleski napadač zabio je u reprezentativnom dresu samo Hrvatskoj na Maksimiru, tri puta. Sada je uspio rastužiti i švedske navijače, jednom, ali je bilo dovoljno za iniciranje rezultatskog preokreta. Portugalac Pepe i Francuz Cabaye istaknuli su se golovima, a Nijemac Schweinsteiger i Karim Benzema asistencijama.

Još jednom se pokazalo kako razbacivanje s eurima ne donosi uspjeh. Nije vam ovo Premiership...

Ako ste odlučili spiskati 100 tisuća eura na Cristiana Ronalda, koji vam je na ukazano povjerenje reagirao s jednim osvojenim bodom ili Ibrahimovićem, koji je vam je za deset tisuća manje, u drugom kolu bet-at-home.com Euro Fantasyja uzvratio s dva boda, vjerojatno znate što vam želimo poručiti.

Igrači poput Čeha Pilara i Jiračeka, Španjolca Jordija Albe, Portugalca Postige ili Varele ili hrvatskih junaka, Mandžukića i Strinića, odabir su za prave znalce i iskusne poznavatelje ove igre.

Naravno, ništa vas ne može spriječiti da u novom, trećem kolu bet-at-home.com Euro Fantasyja u svoju ekipu izaberete sasvim novu početnu postavu, jer podsjetimo, svaki natjecatelj može neograničen broj puta mijenjati momčad (napraviti transfere). Transferi moraju biti obavljeni do pola sata prije početka prve utakmice narednog kola, kada momčad mora biti spremljena kao "Ispravna" kako bi se natjecala u tom kolu.

Utakmice trećeg kola započinju u subotu u 20.45 sati, dakle, imate vremena do 20.15 sati kako biste se odlučili ima li mjesta u vašoj ekipi za Čecha i Modrića ili su vam ipak draži Pirlo i Casillas.

U skupini A poljska će kao jedan od domaćina turnira tražiti put u četvrtfinale preko susjeda Čeha, dok će se u drugom okršaju sastati Grci i Rusi. Vatreno bi moglo biti u nedjelju između Portugala i Nizozemske, a Nijemcima je dovoljan samo bod protiv Danske kako bi potvrdili svoje mjesto u četvrtzavršnici. Ponedjeljak je dan odluke za Hrvatsku, kada će u Gdansku protiv aktualnih svjetskih i europskih prvaka tražiti prolaz. Isto će pokušati Talijani preko Iraca, kojima sigurno nije u planu oprostiti se od Eura bez ijednog osvojenog boda. Šveđani su izgubili svaku nadu za četvrtinu finala, ali će taj posao pokušati otežati Francuzima, dok će drugi domaćin, Ukrajina, u susretu s Englezima tražiti nastavak svog sna i prolaz u knockout fazu Europskog prvenstva.

Uzbudljivo će biti na travnjacima širom Poljske i Ukrajine, a sigurno je kako će uzbudljivo biti i u trećem kolu bet-at-home.com Euro Fantasyja. Večeras se nastavlja borba, nagrade sponznora, kladionice bet-at-home.com i dalje čekaju na vas. Pokažite kako ste bolji izbornik od Trapattonija ili Hamrena ili jednostavno uživajte u ovoj nogometnoj zabavi koju vam pruža bet-at-home.com Euro Fantasy.

EP 2012. - Skupina C

1Španjolska 36:1+57
2Italija 34:2+25
3Hrvatska 34:3+14
4Irska 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.06.2012. u 17:34
    a Ševa?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.06.2012. u 15:24
    nije...benzema je dvostruki asistent bio
    Obrisan korisnik
  • simeb16.06.2012. u 14:50
    Sto nije ribery ima jednu asistenciju?
    simeb
  • Obrisan korisnik16.06.2012. u 13:19
    Da se pohvalim , to je moj sin zove se Vinko i ima 17. g. Bravo sine samo tako treba nam LCD. P.S. ne umisljaj si previse stizem te do kraja.
    Obrisan korisnik